Мога да ти предложа комплект гуми GT Radial Adventuro MT с джантите. Размера на гумите е 31/10,5/15. Джантите са нови с отрицателно ЕТ. Цена на комплекта 900лв.
Мога да ти предложа комплект гуми GT Radial Adventuro MT с джантите. Размера на гумите е 31/10,5/15. Джантите са нови с отрицателно ЕТ. Цена на комплекта 900лв.
гумите ми харесват ,но исках да видя и джантите с какъв борт са,за цената предполагам че ще има някаква отстъпка
Ето ги колега и гумите с джантите. Джантите са 10' широки, ЕТ-то им е -44, изхвърлят на вън, може да видиш на Паджерото колко е и си прецени за Тойотата как ще седят. За цената какво да ти кажа - джантите съм купил преди 3 месеца чисто нови по 150лв бройката, абсолютно прави са си, нито гумите са пукани, цепени и т.н. Мога да ти сваля малко колкото да си покриеш разходите за пътя. Ти си прецени. Телефона ми е 0886103580
Група: Members
Коментари: 40
Регистриран: 17-August 09 - 06:42
Град: ГРАДА НА СТОТЕ ВОЙВОДИ
Потребител No.: 9,840
Цитат(gligi @ Jun 30 2010, 13:37 )
колега можели по хубава снимка,и на джантата
Колега ако не ти се дават толкова пари и ако караш джипката повече по черно по добре си направи един регенерат. Вземаш твои основи и ги носиш в най близкия сервиз на Фулда. За около стотина лева на бр. правят страхотен регенерат. Поне аз съм доволен
Същия като твоите и аз имам паджеро , кайи ми как се държат на кал?
Доста добре се държат на кал колега. Аз съм си доволен от тях. На Самурая също карах такива. Само на сняг като повечето кални гуми не са от най-добрите. Но като цяло съм доволен