Една от най-гадните ни черти като нация е болезнената ни обидчивост и свръхчувствителност, често съчетавана с незаслужено високо самочувствие - белег на дълбоко вкоренена комплексарщина. Абсолютно същото го наблюдавам и у много сърби, руснаци, македонци, болшинството негри, цигани и т.н. Балу, аз смятам, че всеки е свободен да отговаря за собствените си действия, лошото става когато заради някои, в бъдеще ще се наложи да си патят всички. Никого не квалифицирам, ако си забелязал, и винаги се олицетворявам с нас-българите, а не с някаква измислена чужда нация.
колега,тук си не 100, а 300% прав! за съжаление ще мине много дълго време докато българина придобие нормалните и умерени черти на характера както в развитите нации.
колега,тук си не 100, а 300% прав! за съжаление ще мине много дълго време докато българина придобие нормалните и умерени черти на характера както в развитите нации.
Група: Members
Коментари: 1,799
Регистриран: 13-September 09 - 09:33
Град: София
Потребител No.: 10,439
Цитат(toni_75 @ Jul 30 2010, 00:22 )
Онзи ден си ударих две ей тъй да направя густо на ловното ми его,ама в унес забравих да ги снимам. Нямя да се повтори!
не е нужно да снимаш... не си човек, на който да не повярваме а и темата не е конкурс за снимки... важното е да убеди колегите да елиминират свраките под път и над път... с всички възможни средства
Коментари: 254
Регистриран: 2-May 09 - 14:45
Потребител No.: 7,875
Цитат(Katena4o @ Aug 1 2010, 20:28 )
не е нужно да снимаш... не си човек, на който да не повярваме а и темата не е конкурс за снимки... важното е да убеди колегите да елиминират свраките под път и над път... с всички възможни средства
Владо,не ги снимам за конкурс.Просто слуката бе с мен!Затова си заслужава снимка,иначе тази година макар и с въздухарката имам около 20 свраки а тепърва започва сезона и много съм се настървил.в края на годината ще направя разбор каква е равносметката пък който не ми вярва да ме пита .Аз патрони за свраки не жаля!Дано повече колеги мислят така. Успех и наслука през сезона вкл. и в лова на сваки!
Точно така,численоста и трябва да се намалява защото тя нанаса големи щети на ловното ни стопанство.Особено на пернатия дивеч
Днес на тази сврака не и хареса музиката в колата ми и дойде да ми прави забележка, а на мен не ми хареса тона и та я помолих да млъкне ама на нея явно не и издържа сърцето и ..... sluka.jpg ( 397.05k )
Брой сваляния: 22
Аз в петък пък раних една на пъдпъдъчи лов .... Излетяха няколко от един пояс в нивите и не стрелях защото бях с 11-ти номер .... на последната не се сдържах - пукнах и - падна на крило и едно кученце я умъртви гадината
Коментари: 1,799
Регистриран: 13-September 09 - 09:33
Потребител No.: 10,439
Цитат(Емил Радев @ Sep 6 2010, 19:29 )
Аз в петък пък раних една на пъдпъдъчи лов .... Излетяха няколко от един пояс в нивите и не стрелях защото бях с 11-ти номер .... на последната не се сдържах - пукнах и - падна на крило и едно кученце я умъртви гадината