Боб с гърди в гърне ...
Гърдите в плик на малки тайни за 1ч. Боб около 500гр., 1-2 кромит лук с 1-2 моркова до зачерваване, около 300гр. доматено пюре, джожен, едра чубрица, мащерка, чесън, сол на вкус, червени чушки от сурова туршия и сок от буркана. Всичко в гърнето... а то в фурната, първо на 200гр. после на 150 така за 3-4ч. След това ... с добри приятели...!!!
Страници 1 от 1
< < Боб със свински гърди в гювеч > >
#3
Публикувано 05.04.2012 - 20:38
biskata написа на 04.04.2012 - 08:48 :
Боб с гърди в гърне ...
Гърдите в плик на малки тайни за 1ч. Боб около 500гр., 1-2 кромит лук с 1-2 моркова до зачерваване, около 300гр. доматено пюре, джожен, едра чубрица, мащерка, чесън, сол на вкус, червени чушки от сурова туршия и сок от буркана. Всичко в гърнето... а то в фурната, първо на 200гр. после на 150 така за 3-4ч. След това ... с добри приятели...!!!
Гърдите в плик на малки тайни за 1ч. Боб около 500гр., 1-2 кромит лук с 1-2 моркова до зачерваване, около 300гр. доматено пюре, джожен, едра чубрица, мащерка, чесън, сол на вкус, червени чушки от сурова туршия и сок от буркана. Всичко в гърнето... а то в фурната, първо на 200гр. после на 150 така за 3-4ч. След това ... с добри приятели...!!!
Биска, я кажи кога ще се добре сприятелим Ркийцата от мене На слука
За злобния светът е зъл и злобен !
И той във всеки търси свой подобен......
Свободата е възможността да се прави , което е разрешено по право.
СВОБОДНИЯТ СЕ СТРЕМИ КЪМ СЪВЪРШЕНСТВО, ПОРОБЕНИЯТ - КЪМ СВОБОДА, А РОДЕНИЯТ РОБ - ДА СИ ИЗБИРА ГОСПОДАРЯ
Факта, че един човек има добро сърце, не означава, че не може да ти нацепи "кофата"!
Изисква се много кураж да бъдеш себе си, когато много невежи копелета имат проблем с това да бъдеш различен.
Няма по-досадни глупци от тези, които не са лишени съвсем от разум!
И той във всеки търси свой подобен......
Свободата е възможността да се прави , което е разрешено по право.
СВОБОДНИЯТ СЕ СТРЕМИ КЪМ СЪВЪРШЕНСТВО, ПОРОБЕНИЯТ - КЪМ СВОБОДА, А РОДЕНИЯТ РОБ - ДА СИ ИЗБИРА ГОСПОДАРЯ
Факта, че един човек има добро сърце, не означава, че не може да ти нацепи "кофата"!
Изисква се много кураж да бъдеш себе си, когато много невежи копелета имат проблем с това да бъдеш различен.
Няма по-досадни глупци от тези, които не са лишени съвсем от разум!
#4
Публикувано 06.04.2012 - 11:23
Тоо зависи от боба и елексира....
#5
Публикувано 06.04.2012 - 11:25
#7
Публикувано 13.04.2012 - 17:57
боба сварен ли е предварително, и ако не е, то колко вода се сипва в гърненцето. поздрави
#8
Публикувано 14.04.2012 - 14:55
orizic написа на 13.04.2012 - 17:57 :
боба сварен ли е предварително, и ако не е, то колко вода се сипва в гърненцето. поздрави
Не е сварен. Заливаш го в една голяма купа с вода и го оставяш да набъбне. Ако остане вода я изхвърляш. После в гърнето на око, зависи как го предпочиташ, като яхния или чорба. Нещо важно и сосъ от малките ребърцата отива в гърнето при боба! Но внимавайсъс солта...
Поздрави!
#9
Публикувано 14.04.2012 - 18:05
изглежда много вкусно и наи-вероятно е така, за това бъди сигурен че до няколко дена ще бъде изпробвано. благодаря и наздраве.
#10
Публикувано 14.04.2012 - 23:54
Жив и здрав! И ... Христос Воскресе!
#11
Публикувано 25.01.2015 - 19:40
bisko написа на 04.04.2012 - 08:48 :
Боб с гърди в гърне ...
Гърдите в плик на малки тайни за 1ч. Боб около 500гр., 1-2 кромит лук с 1-2 моркова до зачерваване, около 300гр. доматено пюре, джожен, едра чубрица, мащерка, чесън, сол на вкус, червени чушки от сурова туршия и сок от буркана. Всичко в гърнето... а то в фурната, първо на 200гр. после на 150 така за 3-4ч. /> След това ... с добри приятели...!!!
Гърдите в плик на малки тайни за 1ч. Боб около 500гр., 1-2 кромит лук с 1-2 моркова до зачерваване, около 300гр. доматено пюре, джожен, едра чубрица, мащерка, чесън, сол на вкус, червени чушки от сурова туршия и сок от буркана. Всичко в гърнето... а то в фурната, първо на 200гр. после на 150 така за 3-4ч. /> След това ... с добри приятели...!!!
еи богу, жестоко гърненце. бях забравил за този бобец. лепвам го пак. наздраве
Сподели темата:
Страници 1 от 1