БГ Лов Форум: ЖАЛБА от СЛРД СОКОЛ 1899, гр. Елена до министър председателя на Р България - БГ Лов Форум

Към съдържанието

Страници 1 от 1
  • Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

ЖАЛБА от СЛРД СОКОЛ 1899, гр. Елена до министър председателя на Р България

#1
Потребителя е офлайн   Vasil Terziyski 

  • Платинен Потребител
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Виж галерията
  • Група: Root Admin
  • Мнения: 26380
  • Регистр: 17.02.08
Изпратено на имейла на БГ ЛОВ за рубриката "Гласът на ловеца": КЛИК

ДО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

КОПИЕ:
МИНИСТЪРА НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ, ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР НА ИАГ, НЛРС-СЛРБ – гр. София и ТП „ДГС ЕЛЕНА” гр. ЕЛЕНА


ЖАЛБА от СЛРД”СОКОЛ 1899”, гр. Елена

Срещу: Директора на „Северноцентрално държавно предприятие”ДП гр. Габрово
Относно: Заповед № 32/ 30. 03. 2012г.


УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,
С уведомление, без изходящ номер и дата, Директора на „Северноцентрално държавно предприятие” ДП Габрово, инж. Иван Недков, ни уведоми, че в 7/седем/ дневен срок от получаването му следва да сключим допълнително споразумение към Договор № 52/ 07. 08. 2009г. за предоставяне на стопанисването на дивеча ва ловните сдружения по чл. 30 от ЗЛОД.
В ултимативна форма, по нататък в изложението на въпросното уведомление, заявява, че при отказ да подпишем въпросното допълнително споразумение, ще счита същото за изявление за едностранно прекратяване на Договор № 52/ 07. 08. 2009г., в частта му относно ЛСР „Средни колиби”.
Въпросното уведомление е издадено във връзка със Заповед № 32/ 30. 03. 2012г. Директора на „Северноцентрално държавно предприятие” ДП Габрово, инж. Иван Недков.
С цитираната по – горе Заповед Недков разпорежда:
Да бъде отписана от регистрите на ловните дружини в ДГС „Елена” ТП ЛРД „Средни колиби 2009”. Да бъде възстановена регистрацията на ЛРД”Средни колиби”, регистрирана под № 18/ 14. 03. 2006г. в регистъра на ловните дружини в ДГС „Елена” ТП с ЛСР „Средни
колиби”, съгласно Заповед № 171/ 26. 11. 2007г. на ДАГ. Да бъде прекратен с уведомление – допълнително споразумение Договор № 52/
07. 08. 2009г. със СЛРД”СОКОЛ 1899”, гр. Елена, в часта му относно ЛСР „Средни колиби”, на основание чл. 29, ал. 10 или чл. 31, ал. 4 от ППЗЛОД.
Считаме, че чрез издаването на цитираните по -горе Заповед № 32/ 30. 03. 2012г. и уведомление Директора на „Северноцентрално държавно предприятие” ДП Габрово, инж. Иван Недков неправилно тълкува и грубо нарушава законовите разпоредби, касаещи Лова и опазването на дивеча, както и в качеството си на длъжностно лице превишава и властта и правата си, като от тези му действия е възможно да настъпят немаловажни вредни последици за представляваното от мен СЛРД”СОКОЛ 1899”, гр. Елена и ДГС „Елена” ТП. За мотивите които са го водили при издаването им можем само да се досещаме, като вариантите са два: или некомпетентност, или лична или за другиго облага.
На първо място:
ЛРД „Средни колиби 2009” не е създадена в нарушение на закона. Още повече Недков не посочва в какво точно се състои цитираното на рушение на чл. 30, ал. 5 от тогава действащия ЗЛОД. Напротив, в унисон с цитирания чл. 30, ал. 5 от ЗЛОД СЛРД”СОКОЛ 1899”, гр. Елена изградил Ловната дружина ЛРД „Средни колиби 2009”. Некомпетентен е изводът, че „противозаконно и в противоречие на влязло в законова сила съдебно решение е направен опит за дерегистрация на ЛРД”Средни колиби””. Ако изобщо може да се говори за някаква дерегистрация, то тя е настъпила автоматично, с влизането в сила на промените в ЗЛОД и ППЗЛОД от 2008г. По тяхната сила, за да е регистрирана една ЛРД в съответния регистър на ДГС, следва същата да се числи в състава на някое ловно сдружение и същото да я заяви в ДГС за регистриране.
Към момента на отпадането на ЛРД”Средни колиби” от регистрите на ДГС Елена, тя не е членувала в СЛРД”СОКОЛ 1899”, гр. Елена.
В подкрепа на твърдението ни за автоматичната дерегистрация на ЛРД „Средни колиби” е и обстоятелството, че към него момент – до 2009г., членовете на същата официално са членували, със заверени ловни билети, в ЛРД „Шилковци”, по силата на
лично подписани декларации за принадлежност.
Според нас, в случая е налице проявена умишлена некомпетентност. Не може, при положение, че при издаването на Заповед № 32/ 30. 03. 2012г. Недков се позовава на необратимо влезлите в сила решения на ВТОС, ВТАС и ВАС на Р България, да нарежда с нея нарушаването на същите. Съвсем накратко – смисълът на същите е , че ЛРД „Средни колиби” е създадена и съществува без списъчен състав и ловна площ и, че разделянето на ЛСР „Шилковци” на два: ЛСР „Шилковци” и ЛСР„Средни колиби”, не придава автоматично ЛСР”Средни колиби” към ЛРД”Средни колиби”. Не е маловажно да се отбележи, че по въпросите, касаещи законността при регистриране на ЛРД „Средни колиби 2009” са обсъждани на среща, проведена на 10. 01. 2012г. в ТП”ДГС” – Елена, инициирана от Министъра на ЗХ, за която е изготвен протокол, както и е проведено обстоятелствено разследване по преписка на РП Елена вх. № 00286/ 2010г., завършило с Постановление за отказ от образуване на досъдебно производство от 19. 01. 2011г. По въпроса има изказано становище и от Министъра на ЗХ, представляващо отговор на писмо с вх. № 21410/ 23. 06. 2011г. на г-жа Десислава Танева – Председател на Комисията по земеделието и горите в 41-то НС на РБ, което е в смисъл, че въпроса е вътрешноорганизационен и следва да бъде разрешен от самите ловци. Също така, при издаването на цитираната Заповед и приложеното към нея уведомление Директорът на „Северноцентрално държавно предприятие” ДП Габрово е извършил действия неприсъщи за трудовата му функция и невлизащи в нея. Поради гореизложеното моля да разпоредите извършването на проверка по случая, както и виновните длъжностни лица да бъдат наказани и респективно – цитираната заповед да бъде отменена.
За описаното по – горе ще уведомим и Прокуратурата на Р България.

Прилагам: Уведомление от Директора на „Северноцентрално държавно предприятие” ДП Габрово, Допълнително споразумение към Договор № 52/07.08.2009 г., Заповед № 32 от 30.03.2012 г. на Директора на „Северноцентрално държавно предприятие” ДП гр. Габрово, Протокол от 10. 01. 2012г. относно среща за изясняване на обстоятелствата по жалба на БЛРС, по отношение принадлежността на ЛСР „Средни колиби” и Постановление за отказ от образуване на досъдебно производство от 19. 01. 2011г.,

Прикачено изображение: иван_недков1.jpgПрикачено изображение: иван_недков2.jpgПрикачено изображение: иван_недков3.jpg

Прикачени файлове


Всички ловни новини и статии на имейла ви, абонирайте се тук: БГ ЛОВ БЮЛЕТИН

Решавайте ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА КАНДИДАТ ЛОВЦИ

Станете член на групата ни във Фейсбук: BG LOV

Следвайте страницата ни във Фейсбук: Ловен портал БГ ЛОВ

Редакционни имейли: vater@abv.bg и bglovmail@gmai.com
0

#2
Потребителя е офлайн   митьо 

  • Сребърен Потребител
  • PipPipPipPipPip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 749
  • Регистр: 02.05.08
Много правилно е постъпил директора!
ЛРД "Средни колиби" са спечелили един куп дела и до сега един некадърен номенклатурчик не искаше да им възстанови ловният район!
Района бе завладян от тумбаци - дерибей с лакоми задници, дето нямат нищо общо с него!
Оръжие: CZ 455, ИЖ 27ЕМ, Piper Bayard, Glock 17L, Diana AR-8
Куче: Дратхаари

Създавам Ядове на гадове!!!

"Има такава професия – да защитаваш родината си."
0

#3
Потребителя е офлайн   penko-09 

  • Новак
  • Pip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 7
  • Регистр: 02.05.12
Като ги вземахте при вас защо не им дадохте ловна площ.Имат едно спечелено дело и решението е изпълнено по закона.Едно време Марин Павлов носеше знамето на СДС след това целуваше гъза на Бойко Великов и Юруков раздели района на два ЛСР и то пак незаконно.А сега бие коляно на Емил Димитров да извършват пак беззакония.Така,че Митйо недей взема отношение за неща който не ти влизат в работата и неразбираш.Другото което забравих да те информирам,че заповедта е спряна от Административния съд в гр.Габрово.
0

#4
Потребителя е офлайн   митьо 

  • Сребърен Потребител
  • PipPipPipPipPip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 749
  • Регистр: 02.05.08
Защо да им се дава ловна площ, след като хората си имат?!?!?!
След като е спазен закона един ЛСР може да се раздели и на 3 и на 4! Ако това не утърва на някои тумбаци е друг въпрос!
Доста дела са спечелени, лично съм се запознал с преписките!
Както е спряна заповедта, така и ще я пуснат! Делата започват и свършват!
Още ли се надявате да си върнете ЛСР "Средни колиби"?
Оръжие: CZ 455, ИЖ 27ЕМ, Piper Bayard, Glock 17L, Diana AR-8
Куче: Дратхаари

Създавам Ядове на гадове!!!

"Има такава професия – да защитаваш родината си."
0

#5
Потребителя е офлайн   penko-09 

  • Новак
  • Pip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 7
  • Регистр: 02.05.12
Въпросните господа никога не са имали няма и да имат ЛСР.Може да се раздели на 3 и на 4 ако предложението е направено от когото трябва и кадето трябва.Най вероятно нищо неразбираш от закони или наистина неможеш да четеш.Ние никога не сме го губили,че да си го връщаме.И ако бъдеш така добър Митко кажи на колегите си,че с лизане на гъзове и с подмазване няма да стане.Тази държава си има закони и те са за всички граждани!
0

#6
Потребителя е офлайн   митьо 

  • Сребърен Потребител
  • PipPipPipPipPip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 749
  • Регистр: 02.05.08
Колегите от ЛРД "Средни колиби" ми изпратиха следните материали, с молба да ги публикувам. Ще се опитам да ги подредя по хронология.
Обръщение от ръководството на ЛРД "Средни колиби" към съфорумците, ловната общественост и др.:

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ЛОВЦИ, И ЕЛЕНЧАНИ!

Възмутени сме от поместеното по горе от ловното сдружение - гр.Елена. За да няма спекулации, заблуждаване и безскрупулни лъжи, поместваме Заповедта, с която е възстановена законността, нарушавана в продължение на ОСЕМ години от страна на няколко ловци, които търгуват с нашите ловни полета, опитвайки се да ги заграбят.

Прикачени файлове


Оръжие: CZ 455, ИЖ 27ЕМ, Piper Bayard, Glock 17L, Diana AR-8
Куче: Дратхаари

Създавам Ядове на гадове!!!

"Има такава професия – да защитаваш родината си."
0

#7
Потребителя е офлайн   eltoro 

  • Напреднал Потребител
  • PipPipPip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 49
  • Регистр: 11.04.08

Виж мнениетомитьо написа на 09.05.2012 - 14:59 :

Колегите от ЛРД "Средни колиби" ми изпратиха следните материали, с молба да ги публикувам. Ще се опитам да ги подредя по хронология.
Обръщение от ръководството на ЛРД "Средни колиби" към съфорумците, ловната общественост и др.:

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ЛОВЦИ, И ЕЛЕНЧАНИ!

Възмутени сме от поместеното по горе от ловното сдружение - гр.Елена. За да няма спекулации, заблуждаване и безскрупулни лъжи, поместваме Заповедта, с която е възстановена законността, нарушавана в продължение на ОСЕМ години от страна на няколко ловци, които търгуват с нашите ловни полета, опитвайки се да ги заграбят.



Уважаеми колега, преди да ставаш "адвокат" на колегите, или ако желаеш да си им такъв, то се запознай с целия проблем. Който е поместен в няколко тома !!!! Тогава сам ще се убедиш, че в момента се извършва закононарушението със заповедта на г-н Недков.
0

#8
Потребителя е офлайн   picea 

  • Платинен Потребител
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 2299
  • Регистр: 25.06.08
Към колегата Митьо, казваш че си запознат с проблема. Опитах се да се запозная доколкото ми е възможно от публикуваните от теб документи. Затова се надявам да внесеш още малко яснота.
1.Как са регистрирали дружина "Средни колиби" само с 10 члена ? Поне толкова преброих в споразумението ?
2. Дружеството в което сега членува "Средни колиби"има ли и други дружини членуващи в него ?
3. Ако има други дружини в кое горско са регистрирани и граничат ли с ловни стопанства под аренда ?
4. Дружеството на "Средни колиби" или дружината "Средни колиби" има ли допирни точки с "именията" на Дундаров ?
5. Въпросните 10 ловци в една дружина ли са членували преди да създадат дружина "Средни колиби" ?


Това е засега, впоследствие може ми ще се породят още въпроси. Предварително благодаря за отговорите.
0

#9
Потребителя е офлайн   eltoro 

  • Напреднал Потребител
  • PipPipPip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 49
  • Регистр: 11.04.08

Виж мнениетоpicea написа на 10.05.2012 - 10:52 :

Към колегата Митьо, казваш че си запознат с проблема. Опитах се да се запозная доколкото ми е възможно от публикуваните от теб документи. Затова се надявам да внесеш още малко яснота.
1.Как са регистрирали дружина "Средни колиби" само с 10 члена ? Поне толкова преброих в споразумението ?
2. Дружеството в което сега членува "Средни колиби"има ли и други дружини членуващи в него ?
3. Ако има други дружини в кое горско са регистрирани и граничат ли с ловни стопанства под аренда ?
4. Дружеството на "Средни колиби" или дружината "Средни колиби" има ли допирни точки с "именията" на Дундаров ?
5. Въпросните 10 ловци в една дружина ли са членували преди да създадат дружина "Средни колиби" ?


Това е засега, впоследствие може ми ще се породят още въпроси. Предварително благодаря за отговорите.


Колега, как да ти даде смислен отговор, като тези документи са представени изборно!!! За това и му препоръчах на колегата първо да се запознае с цялата документация по въпроса, а не само от така представените избирателно документи и после да преви умозаключения.
0

#10
Потребителя е офлайн   penko-09 

  • Новак
  • Pip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 7
  • Регистр: 02.05.12
Митьо ти наистина си бил по-...... от Марин Павлов.От всичките ти прикачени файлове няма един документ който да е решение.Те са или споразумения,или допълнения,или някакви тъпи протоколи.Защо не качиш решението на прокоратурата от 2011г. и писмото от министър Мирослав Найденов.Защо не написа,че са регистрирани под №18 без брой ловци и ловна площ и че същите имат деклараций,че нежелаят да членуват в Средни колиби а в Шилковци.

Този пост е редактиран от Васил Терзийски: 10.05.2012 - 15:47
Причина за редакцията: Не обиждай!

0

#11
Потребителя е офлайн   penko-09 

  • Новак
  • Pip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 7
  • Регистр: 02.05.12
Между другото Митьо,готов съм на всяко едно твое глупаво твърдение да ти отговоря с необходимия документ.Както ще ти публикувам прекратяването на удостоверението и допълнението към него което ти публикува.
0

#12
Потребителя е офлайн   penko-09 

  • Новак
  • Pip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 7
  • Регистр: 02.05.12
Митак ако може да ми обясниш нещо.Как става така и под какво въздействие 2004 тези юнаци се подписват за прекратяване на процедурата а през 2007 се подписват на споразумението.И след като разбраха колеги ловци за техните далавери и търгуване с ловни полета ги изключиха от Оправителния съвет на здружението.

Прикачени файлове


0

#13
Потребителя е офлайн   митьо 

  • Сребърен Потребител
  • PipPipPipPipPip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 749
  • Регистр: 02.05.08
Става! Защо да не става? Менят се времената, менят се отношенията, менят се и вижданията! Днес сме с едни, утре с други - интереса клати феса!
На времето се пробвах да съм праволинеен и да не отстъпвам от позициите си, но почти нищо не постигнах! Сега - позатвориш едното око, направиш малък компромис и работата върви.

За това кое, как и защо знаеш кой да питаш - бай Марин! И аз мога да го питам, но се получава развален телефон. Между другото - изпратилти е послание, чрез мен:

Господин Пенко 09,
След като анализирах какво пишеш установих, че теб не те интересуват нито факти, нито закон, нито съдебни решения, а само клевети и помия сипеш. Все повече се налага извода, че ти си този който е създал този хаос, противозакония и мръсотия в ловното и горското стопанство в гр. Елена.
Все по ясно става, че това е работа на един обикновен мръсник, който като чакал скрит в тъмнината не смее да излезе на светло. По тази причина те прекръствам и ти давам ново име, което заслужаваш: „Пенко 00 – Мефистотев„.

Пак съм аз!
Защо не го преглътнете ЛСР "Средни колиби"? Не е бил Ваш, няма и да бъде! Само сили и средства ще изхабите! Вложете силите и средствата във Вашите си ЛСР и ще си имате и дивеч и лов.
Оръжие: CZ 455, ИЖ 27ЕМ, Piper Bayard, Glock 17L, Diana AR-8
Куче: Дратхаари

Създавам Ядове на гадове!!!

"Има такава професия – да защитаваш родината си."
0

#14
Потребителя е офлайн   Димитър Георгиев 

  • Златен Потребител
  • PipPipPipPipPipPip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 1479
  • Регистр: 29.12.08

Виж мнениетомитьо написа на 12.05.2012 - 20:47 :

Става! Защо да не става? Менят се времената, менят се отношенията, менят се и вижданията! Днес сме с едни, утре с други - интереса клати феса!
На времето се пробвах да съм праволинеен и да не отстъпвам от позициите си, но почти нищо не постигнах! Сега - позатвориш едното око, направиш малък компромис и работата върви.

За това кое, как и защо знаеш кой да питаш - бай Марин! И аз мога да го питам, но се получава развален телефон. Между другото - изпратилти е послание, чрез мен:

Господин Пенко 09,
След като анализирах какво пишеш установих, че теб не те интересуват нито факти, нито закон, нито съдебни решения, а само клевети и помия сипеш. Все повече се налага извода, че ти си този който е създал този хаос, противозакония и мръсотия в ловното и горското стопанство в гр. Елена.
Все по ясно става, че това е работа на един обикновен мръсник, който като чакал скрит в тъмнината не смее да излезе на светло. По тази причина те прекръствам и ти давам ново име, което заслужаваш: „Пенко 00 – Мефистотев„.

Пак съм аз!
Защо не го преглътнете ЛСР "Средни колиби"? Не е бил Ваш, няма и да бъде! Само сили и средства ще изхабите! Вложете силите и средствата във Вашите си ЛСР и ще си имате и дивеч и лов.


Извинявам се за това което ще пиша!
Да ви го начук... на всички ви горски и тям подобни.
Вие сте една бетер, мафиотска организация
0

#15
Потребителя е офлайн   penko-09 

  • Новак
  • Pip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 7
  • Регистр: 02.05.12
Митак ще трябва да те използвам пак като посредник за да предадеш нещо на Мазна Гана,така позна Бай Марин колегите от "Средни колиби" незнам защо,но така му казват.Първо Марине ти неможеш да анализираш защото нямаш толкова акъл,публикува едно съдебно решение което не е изпълнено.Хауса го създаде ти не аз.За колегите който четът тези коментари едно пояснение.Бай Марин членуваше в ЛРД"Шилковци" група подчертавам група "Средни колиби",не му хареса дисциплината защото той е свикнал да си прави каквото иска и реши да прави дружина.Само,че по неговия начин не по законния.Наши колеги им подариха две кучета за лов на прасе те ловуваха един сезон с тях и ги продадоха.За такива ловци става на въпрос.Марине кращавай ме както си искаш,като те знам какво представляваш няма никога да те взема насериозно.Мога да изляза на светло даже очи в очи с теб,обаче няма какво ново да ми кажеш,защото ти знам репертуара.Колега Георгиев наистина са мафиотска организация идват от "Сърнена гора" и ти взимат полето кудето си ловувал 20 години.Замалко щях да забравя......Митаче като не е наш района и като никога не е бил защоли ловуваме там вече толкова години а колегите ти не ловуват никаде.??????????
0

#16
Потребителя е офлайн   penko-09 

  • Новак
  • Pip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 7
  • Регистр: 02.05.12
Извинете ме,но сега виждам,че съм допуснал грешка.Бай Марине исках да ми публикуваш едно решение на съда което не е изпълнено.
0

#17
Потребителя е офлайн   stoynova 

  • Напреднал Потребител
  • PipPipPip
  • Група: БГ Лов ГРИЗЛИ
  • Мнения: 65
  • Регистр: 14.12.09

Виж мнениетомитьо написа на 12.05.2012 - 20:47 :

Става! Защо да не става? Менят се времената, менят се отношенията, менят се и вижданията! Днес сме с едни, утре с други - интереса клати феса!
На времето се пробвах да съм праволинеен и да не отстъпвам от позициите си, но почти нищо не постигнах! Сега - позатвориш едното око, направиш малък компромис и работата върви.

За това кое, как и защо знаеш кой да питаш - бай Марин! И аз мога да го питам, но се получава развален телефон. Между другото - изпратилти е послание, чрез мен:

Господин Пенко 09,
След като анализирах какво пишеш установих, че теб не те интересуват нито факти, нито закон, нито съдебни решения, а само клевети и помия сипеш. Все повече се налага извода, че ти си този който е създал този хаос, противозакония и мръсотия в ловното и горското стопанство в гр. Елена.
Все по ясно става, че това е работа на един обикновен мръсник, който като чакал скрит в тъмнината не смее да излезе на светло. По тази причина те прекръствам и ти давам ново име, което заслужаваш: „Пенко 00 – Мефистотев„.

Пак съм аз!
Защо не го преглътнете ЛСР "Средни колиби"? Не е бил Ваш, няма и да бъде! Само сили и средства ще изхабите! Вложете силите и средствата във Вашите си ЛСР и ще си имате и дивеч и лов.


Нека да се включа и аз, макар, че отдавна следя темата и виждам как колегите се джавкат за няколко хектара ловна площ. В тоя словоред да кажа, че един ден човек не занася нищо със себе си - освен около 2 кубика пръст. Та, въпроса ми е - защо тоя бай Марин не излезе открито във форума, а използва Митьо? И нека бай Марин каже колко партии смени до сега, колко знамена вя, колко статии написа, колко пари даде? Ще попитате от къде знам? Мой приятел е член на така наречената дружинка "Средни колиби", и сподели с мен, че май взело да му писва от всички тия манипулации, та се чуди вече как да се откачи от там, защото без да е присъствал на техни сбирки, се цитира неговото име, та дори имало и негов подпис, който той не е полагал.
0

#18
Потребителя е офлайн   garibaldi 

  • Сребърен Потребител
  • PipPipPipPipPip
  • Група: БГ Лов ГРИЗЛИ
  • Мнения: 595
  • Регистр: 23.06.09
Познавам и шилковчани и колибари.То не бяха заплахи,то небе чудо голяма порнография.На един колега му запалиха вилата,негов"приятел"се извъртя като фурнаджийска лопата,как и Азис немой се въртя.Предават са един друг как Левски не са го предавали.Ама преди години едни "бизнесмени" им сваляха звезди.Има педали и между назе
0

Сподели темата:


Страници 1 от 1
  • Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

1 Потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни