БГ Лов Форум: Емил Димитров: Срещу мен е скочила зелена шайка - БГ Лов Форум

Към съдържанието

Страници 1 от 1
  • Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

Емил Димитров: Срещу мен е скочила зелена шайка

#1
Потребителя е офлайн   Vasil Terziyski 

  • Платинен Потребител
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Виж галерията
  • Група: Root Admin
  • Мнения: 26380
  • Регистр: 17.02.08
С депутата от ГЕРБ Емил Димитров за лова на благородни елени и играта на карти в политиката

- Г-н Димитров, как ваши или на вашето семейство фирми участват в проекта на община Етрополе за размножаване на благороден елен и глухар?
- Сега държа да ме цитирате точно. Компютрите не са компютри, както обикновено в такива случаи, а са компоти. И не са от Брюксел, а са от Монтана.
- Хайде сега да го разшифроваме това.
- Това означава, че когато някой иска да удари някак Емил Димитров, не му е виновна община Етрополе. Това е проект изцяло на общината. Няма нищо общо с каквито и да е ловни стопанства. Нито на Емил Димитров, нито на семейството, нито на който и да е друг от ловното стопанство.
- Този проект, който е за малко над един милион лева, наистина е на община Етрополе и касае общински горски терени. Те граничат с частното ловно стопанство. И тъй като елените се движат свободно, се предполага, че всъщност ЕС финансира размножаването на животни, които след това ще бъдат отстрелвани в частното ловно стопанство.
- А кой го предполага това нещо?
- Еколозите, които написаха до Еврокомисията писмо.
- Значи в България никъде не трябва да размножаваме елени. Никъде не трябва да размножаваме глухари. Никъде не трябва да размножаваме нищо друго, защото можело да преминат някъде! Ние кога ще станем нормални хора, не мога да разбера?
- Северните склонове на Стара планина, които граничат с Национален парк „Централен Балкан“, нали са до самото частно ловно стопанство?
- Няма в България такова нещо - частно ловно стопанство. Няма. Това се казва Държавен ловно-стопански район, отдаден под аренда.
- На фабрика „Медикет“?
- Да, на фабрика „Медикет“?
- А какво е участието на „Елеонора транс“, в която прехвърлихте акциите си на майка ви?
- Вижте си какво е участието. Аз ли трябва да ви го обяснявам. В момента за проекта ли ме питате, или за....
- Да изясним нещата около проекта.
- Ако продължаваме така, ще ви затворя телефона.
- Хубаво е да се изяснят нещата, защото....
- Не, аз ги изяснявам, вие пак продължавате да ми обяснявате за „Елеонора транс“.
- Защото....
- Защото този проект е на община Етрополе. Повтарям - на община Етрополе. Не е на Елеонора, не е на Иванка и не на Драганка.
- Защо наричат Етрополе частен град на Емил Димитров?
- А кой го казва?
- Във форумите непрекъснато има такива твърдения на ваши съграждани.
- Тези същите, които клеветят България пред Брюксел, Емил Димитров - пред Брюксел, община Етрополе - пред Брюксел. Те измислиха, че на Емил Димитров му викали Ротманса. А на Емил Димитров никога не са му викали Ротманса. Нали знаете, че всеки, който е застанал на принципна позиция някъде, е настъпил някои интереси. И започват да му измислят прякори. Един друг доносник беше написал за един друг проект на Етрополе. В България попкръстьовци - колкото искаш.
- Много съжалявам, но тогава с побоя над бившия кмет на Етрополе пак свързаха вашето име.
- Но така няма да станем държава. Като вървим в Европа и обясняваме, че този, който не ни е симпатичен, е лош и затова трябва да се спрат европейските проекти.
- И проектът за благородните елени ли е жертва на доносници?
- Разбира се. Те са си написали имената. Да ви питам друго нещо. Сега тези същите ги попитайте по-добър за природата и по-коректен ли им беше проектът, който направиха с Тома Белев и всичката останала зелена шайка. Той беше да се развъждат овце и да се пасат на Витоша, за да се наторяват ливадите. Трябвало да има трева, където да се развъждат лалугерите, за да може с лалугерите да се хранят орлите. Това как ви звучи?
- Същото, като да се заселят глухари в Етрополския балкан.
- А, не. Тук е имало глухари. Точно затова тази програма се казва „Биоразнообразие“. Защото е имало глухари.
- Кога е имало глухари?
- Те са го написали. До 1970 година.
- А сега откъде ще се вземат, за да се развъждат? От България или от други места?
- Да, от България. Доколкото съм запознат, защото аз, както се сещате, нито съм правил проекта, нито съм го защитавал.
- В писмото им до Еврокомисията има оплакване, че всъщност според европравилата никой няма право да мести глухарите от едно обитание на друго?
- Ако ги слушате тях, в България нищо не трябва да се движи. Вчера ми обясняваше един от тях в едно телевизионно предаване как глухарите задължително трябвало да живеят в девствени гори.
- Да, в гори от бял бор....
- В Стара планина има бял, черен бор, смърч, ела и всякакви други. Вчера ми обясняваше един от тези философи как трябвало да живеят в девствени гори. Девствени гори вече няма и в Амазонка, няма и в Аляска. Значи, дайте всичките глухари да ги унищожим, защото не са в девствени гори. Да не мислите, че в Родопите горите са девствени?
- Ами то в България почти не останаха девствени гори.
- Аааа, добро утро. И не съм видял глухар да чете книгата кои гори какви са, а просто си избира подходящо място за развитие.
- Може ли да кажете каква е цената на трофейния елен в България сега?
- Вижте си ценоразписа. Цената започва от 1000 евро и отива и над 20 000.
- Някъде срещнах 60 000 евро. Възможно ли е да се вземе такава цена?
- Може би. Трябва да е изключително голям елен, какъвто не вярвам, че има у нас.
- Искал ли е някой от вас информация за спрения европроект след писмото на гръцкия евродепутат Никос Хрисогелос до Европейската комисия?
- Поне мен никой не ме е питал официално. И евродепутата не го познавам. Знаете ли кога започнаха тези плюеници срещу мен. Когато казах, че ще вкарам закон за публичност на средствата на НПО, които ползват обществен ресурс. Такива НПО примерно могат да са спортни клубове, могат да са здравни организации, но те се припознаха. И предполагам, че се страхуват.
- Как е днес въздухът в Етрополе? Електроцентралата за биомаса работи ли?
- Въздухът е много добре, бъдете спокойни. С тази централа имаше някакъв проблем с миризмата и я спряха, докато не си изчистят въпроса с пречиствателната станция.
- Прокарахте поправка в Закона за възобновяемите енергийни източници, което предвижда цената от централите с биомаса да се актуализира ежегодно. Това не облагодетелства ли ваши фирми?
- Нямам никаква връзка с никакви фирми и никакви централи на биомаса. И вие много добре го знаете и сте го проверили вече как е. Това първо. И второ....
- Това, което проверих, е, че сте се освободили от участие във фирмите.....
- Сега ще ме изслушате ли, когато ме питате нещо? Първоначално внесения от Трайчо Трайков законопроект предвиждаше всякакви преференции за фотоволтаици, но нищо за биомасата. А както видяхте, сега цената на фотоволтаиците прави убийствена цената на тока за населението и за промишлеността. Второ - биомасата е изключително важна за гората и за екологичното й състояние. И съм го внесъл с абсолютно ясното съзнание за това, че санитарни сечи в горите не се провеждат, защото няма пазар за биомасата. Освен стопанска те имат изключително важна екологична полза за гората. И точно за това аз съм защитавал биомасата заради българската гора. Запишете си го с дебели букви.
- Добре. Но внесохте и една поправка в Закона за горите, според която за биомаса може да се добива голяма част от дървесината? Няма ли опасност да се изсекат горите?
- Сега, четете си добре за горите. В закона пише как се добива дървесина. Това става с 15-годишни планове. И се сече по план. Тоест никъде не може да се сече повече, независимо дали за биомаса, или за някакво друго производство и т.н. Този план се прави въз основа на наука. Това са горскостопански планове. Или преди се казваха лесоустройствени проекти. И там гората е разделена на отдели, подотдели, букви. Тоест гората е напълно инвентаризирана. Там се знае всяко дърво коя година ще се отреже.
- Често ли играете карти с премиера? Защото се чу, че сте спечелили бас и така момчетата от „Бистришките тигри“ и от „Чавдар“ Етрополе са отлетели за Варна с правителствения самолет?
- Поредната глупост.
- Не играете карти?
- Карти играя. Не считам за нужно да коментирам с кой играя карти. Това е поредната идиотщина.
- А как стана превозването на момчетата от „Чавдар“ Етрополе?
- Този въпрос няма да го коментирам. Полетът е платен, както знаете, и приключвам с темата.
- Все още ли сте съдружник във фирмата „Симеон 2“, която е най-големият дистрибутор за цигари, и затова ли искате да падне забраната за тютюнопушене на закрито?
- Не, не съм съдружник. В момента, в който влязох в парламента, съм напуснал абсолютно всичките си фирми.
- Защо според вас трябва да падне забраната сега през зимния период? Много ли е тежко положението?
- Не, това не съм го казвал сега. Моето мнение е известно - че пушачи и непушачи имат равни права. И в предишния закон това беше отразено перфектно.
- Тоест би трябвало да се мисли за връщане на старото положение?
- Не, аз не коментирам какво би трябвало сега. Аз си казвам мнението и винаги съм го отстоявал.
- Смятате ли, че беше преждевременна тази тотална забрана за пушене на закрито?
- Може би.
- А това отрази ли се на цигарения бизнес?
- Не, не знам.
- На хотелиерския се отрази много сериозно и се очаква да се отрази и още повече.
- Още преди две години предупредих, че това ще се отрази най-вече на малкия и на средния бизнес, който ще загуби клиенти.
- Бихте ли се кандидатирали в листата за следващия парламент?
- Да ви кажа, като знам колко негативи може да натрупаш... Надали. Не може непрекъснато да те оплюват за това, че си настъпил на някого интересите и за това, че пропагандната му машина може да работи добре.
- Според мен депутатството не е работа за човек с бизнес - депутатството. Винаги има такива обвинения.
- Да, това е така. Но в себе си задаваме следния въпрос. Ако се прави примерно закон за горите, зъболекарите ли да го правят? Като може да не са виждали гора. Едно време Буров е казал, че България е била най-добре от 1934 до 1936 година. Защото в парламента са попаднали чифликчиите, фабрикантите, земеделците. Трудно ми е да го цитирам в момента, но изказването му е: ние нямахме време да си губим времето, събирахме се, гласувахме добри закони, отивахме да си гледаме производството. Така че, когато някой не е забил пирон и не е давал заплати на трима души, за да види как се изкарват пари, много трудно може да влезе в положението на тоя, който прави икономиката на страната, от който идват данъците и таксите за здравеопазване и т.н.

pressadaily.bg
Всички ловни новини и статии на имейла ви, абонирайте се тук: БГ ЛОВ БЮЛЕТИН

Решавайте ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА КАНДИДАТ ЛОВЦИ

Станете член на групата ни във Фейсбук: BG LOV

Следвайте страницата ни във Фейсбук: Ловен портал БГ ЛОВ

Редакционни имейли: vater@abv.bg и bglovmail@gmai.com
0

#2
Потребителя е офлайн   fen 

  • Златен Потребител
  • PipPipPipPipPipPip
  • Група: БГ Лов ГРИЗЛИ
  • Мнения: 1296
  • Регистр: 23.05.08

Виж мнениетоВасил Терзийски написа на 22.11.2012 - 21:26 :

С депутата от ГЕРБ Емил Димитров за лова на благородни елени и играта на карти в политиката

- Г-н Димитров, как ваши или на вашето семейство фирми участват в проекта на община Етрополе за размножаване на благороден елен и глухар?
- Сега държа да ме цитирате точно. Компютрите не са компютри, както обикновено в такива случаи, а са компоти. И не са от Брюксел, а са от Монтана.
- Хайде сега да го разшифроваме това.
- Това означава, че когато някой иска да удари някак Емил Димитров, не му е виновна община Етрополе. Това е проект изцяло на общината. Няма нищо общо с каквито и да е ловни стопанства. Нито на Емил Димитров, нито на семейството, нито на който и да е друг от ловното стопанство.
- Този проект, който е за малко над един милион лева, наистина е на община Етрополе и касае общински горски терени. Те граничат с частното ловно стопанство. И тъй като елените се движат свободно, се предполага, че всъщност ЕС финансира размножаването на животни, които след това ще бъдат отстрелвани в частното ловно стопанство.
- А кой го предполага това нещо?
- Еколозите, които написаха до Еврокомисията писмо.
- Значи в България никъде не трябва да размножаваме елени. Никъде не трябва да размножаваме глухари. Никъде не трябва да размножаваме нищо друго, защото можело да преминат някъде! Ние кога ще станем нормални хора, не мога да разбера?
- Северните склонове на Стара планина, които граничат с Национален парк „Централен Балкан“, нали са до самото частно ловно стопанство?
- Няма в България такова нещо - частно ловно стопанство. Няма. Това се казва Държавен ловно-стопански район, отдаден под аренда.
- На фабрика „Медикет“?

Да, на фабрика „Медикет“?
- А какво е участието на „Елеонора транс“, в която прехвърлихте акциите си на майка ви?
- Вижте си какво е участието. Аз ли трябва да ви го обяснявам. В момента за проекта ли ме питате, или за....
- Да изясним нещата около проекта.
- Ако продължаваме така, ще ви затворя телефона.
- Хубаво е да се изяснят нещата, защото....
- Не, аз ги изяснявам, вие пак продължавате да ми обяснявате за „Елеонора транс“.
- Защото....
- Защото този проект е на община Етрополе. Повтарям - на община Етрополе. Не е на Елеонора, не е на Иванка и не на Драганка.
- Защо наричат Етрополе частен град на Емил Димитров?
- А кой го казва?
- Във форумите непрекъснато има такива твърдения на ваши съграждани.
- Тези същите, които клеветят България пред Брюксел, Емил Димитров - пред Брюксел, община Етрополе - пред Брюксел. Те измислиха, че на Емил Димитров му викали Ротманса. А на Емил Димитров никога не са му викали Ротманса. Нали знаете, че всеки, който е застанал на принципна позиция някъде, е настъпил някои интереси. И започват да му измислят прякори. Един друг доносник беше написал за един друг проект на Етрополе. В България попкръстьовци - колкото искаш.
- Много съжалявам, но тогава с побоя над бившия кмет на Етрополе пак свързаха вашето име.
- Но така няма да станем държава. Като вървим в Европа и обясняваме, че този, който не ни е симпатичен, е лош и затова трябва да се спрат европейските проекти.
- И проектът за благородните елени ли е жертва на доносници?
- Разбира се. Те са си написали имената. Да ви питам друго нещо. Сега тези същите ги попитайте по-добър за природата и по-коректен ли им беше проектът, който направиха с Тома Белев и всичката останала зелена шайка. Той беше да се развъждат овце и да се пасат на Витоша, за да се наторяват ливадите. Трябвало да има трева, където да се развъждат лалугерите, за да може с лалугерите да се хранят орлите. Това как ви звучи?
- Същото, като да се заселят глухари в Етрополския балкан.
- А, не. Тук е имало глухари. Точно затова тази програма се казва „Биоразнообразие“. Защото е имало глухари.
- Кога е имало глухари?
- Те са го написали. До 1970 година.
- А сега откъде ще се вземат, за да се развъждат? От България или от други места?
- Да, от България. Доколкото съм запознат, защото аз, както се сещате, нито съм правил проекта, нито съм го защитавал.
- В писмото им до Еврокомисията има оплакване, че всъщност според европравилата никой няма право да мести глухарите от едно обитание на друго?
- Ако ги слушате тях, в България нищо не трябва да се движи. Вчера ми обясняваше един от тях в едно телевизионно предаване как глухарите задължително трябвало да живеят в девствени гори.
- Да, в гори от бял бор....
- В Стара планина има бял, черен бор, смърч, ела и всякакви други. Вчера ми обясняваше един от тези философи как трябвало да живеят в девствени гори. Девствени гори вече няма и в Амазонка, няма и в Аляска. Значи, дайте всичките глухари да ги унищожим, защото не са в девствени гори. Да не мислите, че в Родопите горите са девствени?
- Ами то в България почти не останаха девствени гори.
- Аааа, добро утро. И не съм видял глухар да чете книгата кои гори какви са, а просто си избира подходящо място за развитие.
- Може ли да кажете каква е цената на трофейния елен в България сега?
- Вижте си ценоразписа. Цената започва от 1000 евро и отива и над 20 000.
- Някъде срещнах 60 000 евро. Възможно ли е да се вземе такава цена?
- Може би. Трябва да е изключително голям елен, какъвто не вярвам, че има у нас.
- Искал ли е някой от вас информация за спрения европроект след писмото на гръцкия евродепутат Никос Хрисогелос до Европейската комисия?
- Поне мен никой не ме е питал официално. И евродепутата не го познавам. Знаете ли кога започнаха тези плюеници срещу мен. Когато казах, че ще вкарам закон за публичност на средствата на НПО, които ползват обществен ресурс. Такива НПО примерно могат да са спортни клубове, могат да са здравни организации, но те се припознаха. И предполагам, че се страхуват.
- Как е днес въздухът в Етрополе? Електроцентралата за биомаса работи ли?
- Въздухът е много добре, бъдете спокойни. С тази централа имаше някакъв проблем с миризмата и я спряха, докато не си изчистят въпроса с пречиствателната станция.
- Прокарахте поправка в Закона за възобновяемите енергийни източници, което предвижда цената от централите с биомаса да се актуализира ежегодно. Това не облагодетелства ли ваши фирми?
- Нямам никаква връзка с никакви фирми и никакви централи на биомаса. И вие много добре го знаете и сте го проверили вече как е. Това първо. И второ....
- Това, което проверих, е, че сте се освободили от участие във фирмите.....
- Сега ще ме изслушате ли, когато ме питате нещо? Първоначално внесения от Трайчо Трайков законопроект предвиждаше всякакви преференции за фотоволтаици, но нищо за биомасата. А както видяхте, сега цената на фотоволтаиците прави убийствена цената на тока за населението и за промишлеността. Второ - биомасата е изключително важна за гората и за екологичното й състояние. И съм го внесъл с абсолютно ясното съзнание за това, че санитарни сечи в горите не се провеждат, защото няма пазар за биомасата. Освен стопанска те имат изключително важна екологична полза за гората. И точно за това аз съм защитавал биомасата заради българската гора. Запишете си го с дебели букви.
- Добре. Но внесохте и една поправка в Закона за горите, според която за биомаса може да се добива голяма част от дървесината? Няма ли опасност да се изсекат горите?
- Сега, четете си добре за горите. В закона пише как се добива дървесина. Това става с 15-годишни планове. И се сече по план. Тоест никъде не може да се сече повече, независимо дали за биомаса, или за някакво друго производство и т.н. Този план се прави въз основа на наука. Това са горскостопански планове. Или преди се казваха лесоустройствени проекти. И там гората е разделена на отдели, подотдели, букви. Тоест гората е напълно инвентаризирана. Там се знае всяко дърво коя година ще се отреже.
- Често ли играете карти с премиера? Защото се чу, че сте спечелили бас и така момчетата от „Бистришките тигри“ и от „Чавдар“ Етрополе са отлетели за Варна с правителствения самолет?
- Поредната глупост.
- Не играете карти?
- Карти играя. Не считам за нужно да коментирам с кой играя карти. Това е поредната идиотщина.
- А как стана превозването на момчетата от „Чавдар“ Етрополе?
- Този въпрос няма да го коментирам. Полетът е платен, както знаете, и приключвам с темата.
- Все още ли сте съдружник във фирмата „Симеон 2“, която е най-големият дистрибутор за цигари, и затова ли искате да падне забраната за тютюнопушене на закрито?
- Не, не съм съдружник. В момента, в който влязох в парламента, съм напуснал абсолютно всичките си фирми.
- Защо според вас трябва да падне забраната сега през зимния период? Много ли е тежко положението?
- Не, това не съм го казвал сега. Моето мнение е известно - че пушачи и непушачи имат равни права. И в предишния закон това беше отразено перфектно.
- Тоест би трябвало да се мисли за връщане на старото положение?
- Не, аз не коментирам какво би трябвало сега. Аз си казвам мнението и винаги съм го отстоявал.
- Смятате ли, че беше преждевременна тази тотална забрана за пушене на закрито?
- Може би.
- А това отрази ли се на цигарения бизнес?
- Не, не знам.
- На хотелиерския се отрази много сериозно и се очаква да се отрази и още повече.
- Още преди две години предупредих, че това ще се отрази най-вече на малкия и на средния бизнес, който ще загуби клиенти.
- Бихте ли се кандидатирали в листата за следващия парламент?
- Да ви кажа, като знам колко негативи може да натрупаш... Надали. Не може непрекъснато да те оплюват за това, че си настъпил на някого интересите и за това, че пропагандната му машина може да работи добре.
- Според мен депутатството не е работа за човек с бизнес - депутатството. Винаги има такива обвинения.
- Да, това е така. Но в себе си задаваме следния въпрос. Ако се прави примерно закон за горите, зъболекарите ли да го правят? Като може да не са виждали гора. Едно време Буров е казал, че България е била най-добре от 1934 до 1936 година. Защото в парламента са попаднали чифликчиите, фабрикантите, земеделците. Трудно ми е да го цитирам в момента, но изказването му е: ние нямахме време да си губим времето, събирахме се, гласувахме добри закони, отивахме да си гледаме производството. Така че, когато някой не е забил пирон и не е давал заплати на трима души, за да види как се изкарват пари, много трудно може да влезе в положението на тоя, който прави икономиката на страната, от който идват данъците и таксите за здравеопазване и т.н.

pressadaily.bg


Така е, Емиле...Просто сблъсък на интереси....
В случая-Емил Димитров слещу зелените. Познайте за резултата в полза на кой ще е?.
0

#3
Потребителя е офлайн   piri 

  • Платинен Потребител
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Група: Banned
  • Мнения: 10297
  • Регистр: 15.02.11
34-36 година така наречените депутати са били не избрани от народа а назначени с фалшиви избори от превратаджаите на 19 май. О т същия професионален превратаджия Кимон Герогиев който после върши същото на 9 септември а преди това реже главата на Стамболийски на 9 юни. Явно диктатурата е мила на сърцета на някои "демократи".
По-добре овце да пасат по Витоша отколкото да се запали цялата гора както стана това лято - няколко пожара обяснявани от платени смешници в интернет че се дължат на предстоящото избухване на "вулкан" :D И това в годината когато хората излязоха по улиците и ясно казаха че поне парковете трябва да си останат такива. Така и така цялата останала гора заминава (признато и в интервюто) поне да видим нещо запазено.
Като си депутат ще отговаряш на въпросите. ТАКА Е В ЦЯЛА ЕВРОПА. Лошото е като не можеш да отговориш.
Глухарите можеше да се пуснат по-навътре в Централен Балкан а не точно по границата с концесията, нали?
На добра слука на истинските колеги между нас!!!

Спамът на пири е единственият който се санкционира. С ХИЛЯДИ ЧАСОВЕ.

Волтер: Може да не съм съгласен с мнението ти, но ще дам живота си за да можеш да го изразяваш свободно.

Гордея се с трънчани - 93 % на референдума отрекоха минния мираж.

Отвращавам се от алчни човечета, посягащи на ловната ни организация.
0

#4
Потребителя е офлайн   Skitnik 

  • Златен Потребител
  • PipPipPipPipPipPip
  • Група: БГ Лов ГРИЗЛИ
  • Мнения: 1787
  • Регистр: 18.02.08
Аз съм в планините да има овце крави и други селскостопански животни. Защо кеклика изчезва.
0

#5
Потребителя е офлайн   петър стоянов 

  • Сребърен Потребител
  • PipPipPipPipPip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 504
  • Регистр: 27.12.11

Виж мнениетоSkitnik написа на 23.11.2012 - 09:32 :

Аз съм в планините да има овце крави и други селскостопански животни. Защо кеклика изчезва.

Малко ли сме ние из горите бе колега,какви по-голями овци от нас :( .Всеки си прави каквото иска,а ние мълчиме.Не го ли виждаш и този красавец,загрижил се горкия за елените и глухарите,направо ме разплака като го чета.Колега,колега,те ликвидираха и държава и народ,а ти си взел да се къхъриш за някакви си кеклици.
Ех Българио,Българио! :(
0

#6
Потребителя е офлайн   Hekktor 

  • Потребител
  • PipPip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 14
  • Регистр: 04.06.08
Емил Димитров, известен с прякорите си Емо Ротманса или Емо Фаса. Бивш депутат от ГЕРБ. По слухове, в Кипър са му потънали над 3 милиона евро.НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТАКИВА КАТО НЕГО ,ТОЙ СЕ РЪКОВОДИ ЕДИНСТВЕНО ОТ СВОЙ ПАРИЧНИ ИНТЕРЕСИ.ДОРИ И НОВОТО ЛОВНО СДРУЖЕНИЕ КОЕТО СЪЗДАДЕ Е С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ ДА ЗАГРАБИ ИМОТИТЕ НА НЛРС.
0

#7
Потребителя е офлайн   piri 

  • Платинен Потребител
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Група: Banned
  • Мнения: 10297
  • Регистр: 15.02.11
Вече са му криви и Бойко и Цветанов. No comment :D
На добра слука на истинските колеги между нас!!!

Спамът на пири е единственият който се санкционира. С ХИЛЯДИ ЧАСОВЕ.

Волтер: Може да не съм съгласен с мнението ти, но ще дам живота си за да можеш да го изразяваш свободно.

Гордея се с трънчани - 93 % на референдума отрекоха минния мираж.

Отвращавам се от алчни човечета, посягащи на ловната ни организация.
0

#8
Потребителя е офлайн   tachooo 

  • Потребител
  • PipPip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 13
  • Регистр: 12.04.13
Ето един от капаните на Емо около "ЕЛЕН" който си работи.

Прикачени миниатюри

  • Прикачено изображение: P4160030.JPG

0

#9
Потребителя е офлайн   piri 

  • Платинен Потребител
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Група: Banned
  • Мнения: 10297
  • Регистр: 15.02.11
Няма полиция че местната полиция го пази... :D
На добра слука на истинските колеги между нас!!!

Спамът на пири е единственият който се санкционира. С ХИЛЯДИ ЧАСОВЕ.

Волтер: Може да не съм съгласен с мнението ти, но ще дам живота си за да можеш да го изразяваш свободно.

Гордея се с трънчани - 93 % на референдума отрекоха минния мираж.

Отвращавам се от алчни човечета, посягащи на ловната ни организация.
0

#10
Потребителя е офлайн   tachooo 

  • Потребител
  • PipPip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 13
  • Регистр: 12.04.13
Ако този капан беше на територия на някоя дружинка от сдружението щеше да има мноооооооооого Коментари и "АКИ-БАБАКИ",а сега се е дръпнала ръчната.
0

#11
Потребителя е офлайн   запален по лова 

  • Сребърен Потребител
  • PipPipPipPipPip
  • Група: БГ Ловци
  • Мнения: 690
  • Регистр: 10.03.11

Виж мнениетоSkitnik написа на 23.11.2012 - 09:32 :

Аз съм в планините да има овце крави и други селскостопански животни. Защо кеклика изчезва.


кеклика изчезна ,защото изчезнаха малките нивички в местообитенията му.
Около язовир "Студен кладенец" имаше много кеклик. Заради язовира селото изчезна, няма нивички , няма кеклик.
0

Сподели темата:


Страници 1 от 1
  • Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

1 Потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни