Имам я от три години. Класическа и много, ама много здрава. Събира наистина много. Пробвах я няколко пъти с по около 70 килограма "товар" след лов на прилични преходи и не мръдна. Удобна е за носене. Досега никакъв проблем.
като гледам до тук съм най-склонен да се довера на модела който посочва колегата ddd_dancho,самоот снимката ми се струва,че ще ми е малко големичка........но ще пробвам модел S
Имам я от три години. Класическа и много, ама много здрава. Събира наистина много. Пробвах я няколко пъти с по около 70 килограма "товар" след лов на прилични преходи и не мръдна. Удобна е за носене. Досега никакъв проблем.
И аз давам един глас за тази.Две години я ползвам,не само за лов но и на риба си я нося.До тук нямам забележки към този модел.
Група: Members
Коментари: 695
Регистриран: 29-March 08 - 18:51
Град: София
Потребител No.: 505
Ето един лек "тунинг" на немаркова раница ... ... за по-екстремни натоварвания ...!? Максималния тавар вече зависи не от раницата ... ... а от този, който е под нея ...!?
Ето един лек "тунинг" на немаркова раница ... ... за по-екстремни натоварвания ...!? Максималния тавар вече зависи не от раницата ... ... а от този, който е под нея ...!?
имам е същата ,но не съм изобщо доволен от самите каишки за закопчаване-постоянно се вадят и са едни никакви ,уж са били водонепропускливи и за това са ги направили ,ама са си чисти дървета и не бих си взел повече на ХИЛМАН -това е лично мое мнение-а ти със здраве да е носиш и да е пълниш редовно не само с ядене и пиене преди лов
Коментари: 178
Регистриран: 24-February 08 - 16:47
Потребител No.: 140
Вземи си ако можеш швейцарската военна раница и ще се увериш, какво означава здрава, непромокаема и удобна, особено за лов вещ. Моята я имам от 4 г., поне още 3-ма колеги си взеха такива и какво е носено с тях ..... само те си знаят Не е чак толкова тежка, но все пак си има и вътрешен самар, двоен захват на презрамките, а ... и много лесно се мие след слука.
имам е същата ,но не съм изобщо доволен от самите каишки за закопчаване-постоянно се вадят и са едни никакви ,уж са били водонепропускливи и за това са ги направили ,ама са си чисти дървета и не бих си взел повече на ХИЛМАН -това е лично мое мнение-а ти със здраве да е носиш и да е пълниш редовно не само с ядене и пиене преди лов
Потвърждавам мнението на колегата, в частта за каишките.Моите са с дупки, но са разположени така, че нишо не затварят.Например, каишката предназначена да затваря "капака" на ръница трябва да се закопчае в катарамата на предния джоб за да върши нещо.Що се отнася до водоустойчивостта, съм приятно изненадан-проверено лично при откриването на свинския лов миналата година.Сигурно помните какъв дъжд беше, валя почти навсякъде. Китайска му работа!
Голямата част от продуктите на хилман са откровен боклук....При това на висока цена...Раниците им не правят изключение... Има по-евтини продукти дето са в пъти по-функционални ,добре направени и удобни.
Коментари: 569
Регистриран: 22-December 08 - 12:56
Потребител No.: 4,545
Имам една от техните непромокаемите и наистина е такава ползвам я от три години и щом аз не успях да я скъсам досега значи е здрава , доволен съм от нея . Не си спомням цената но мисля че беше нещо нормално тогава.
Голямата част от продуктите на хилман са откровен боклук....При това на висока цена...Раниците им не правят изключение... Има по-евтини продукти дето са в пъти по-функционални ,добре направени и удобни.