БГ Лов Форум: Зелената мафия завзема Черноморието - БГ Лов Форум

Към съдържанието

Страници 1 от 1
 • Не можете да публикувате нова тема
 • Не можете да пишете в тази тема

Зелената мафия завзема Черноморието

#1
Потребителя е офлайн   П.Пенчев 

 • Платинен Потребител
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • Група: БГ Ловци
 • Мнения: 2019
 • Регистр: 04.07.13
60 МИЛИОНА КВАДРАТНИ МЕТРА
Зелената мафия завзема Черноморието
Национален парк "Българско Черноморие" ще струва 3 млрд. лв. на държавния бюджетПубликувано изображениеСнимка: BPostBPost | 16.06.2014 | 21:05Обновена в 21:12 на 16.06.2014 г.AA+A-Още по темата:Организациите, близки до еколога Тома Белев, завземат 160 милиона квадратни метра от крайбрежната ивица.

Това съобщиха от Асоциация „Българско Черноморие”.

Според тях това става със създаването на Национален парк „Българско Черноморие” - „прищявка на Белев и компания”, която държавата е на път да изпълни.

„Новата защитена територия ще коства над 3 млрд. лева на държавния бюджет, които ще бъдат платени като обезщетения за отчуждените частни и общински земи. За да се осигурят тези средства, ще бъдат орязани пенсии, здравеопазване, образование. За тази афера всеки един от нас ще плати по 600 лв. - от пеленачето до най-възрастния. Това ще бъде последният пирон в ковчега на България”, пишат от организацията.

Оттам обясняват, че въпросните 160 млн. кв. м е площта на парцелите, които ще бъдат национализирани, за да влязат в границите на парка.

„Решението на парламента за създаване на парка е антиконституционно и ние ще търсим съдействие за обжалване пред Конституционния съд”, допълват от асоциацията.
"Никто в человеческом обществе не относится к диким животным природы так бережно, как охотники" - Всеволод Сысоев
0

#2
Потребителя е офлайн   П.Пенчев 

 • Платинен Потребител
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • Група: БГ Ловци
 • Мнения: 2019
 • Регистр: 04.07.13

Вярно ли е, че Белев иска да прави ОВОС за проекта на Карадере?
Зеленият октопод се опитва да анексира българското ЧерномориеПубликувано изображениена Карадере за 100 млн. лв.Зеленият октопод пак се опита да яхне обикновения българин.

Проект, който ще донесе работни места, пенсии за пенсионерите и повече млади семейства останали в България, бе представен на обществото чрез медиите от г-н Тома Белев, Андрей Ковачев, Борислав Сандов и други, представящи се като „защитници на природата”, като чудовището Карадере.

За да се опитат да покажат колко е страшно някой да инвестира над 100 милиона евро в България зелената мафия, спретна протестче на Орлов мост. Присъствието на активисти на ПП „Зелените” на протеста за нас е понятно, тяхната философия е „Нашето си е наше, чуждото е общо!”, а и използваха момента да си открият предизборната кампания. Национална асоциация Българско Черноморие (НАБЧ) им пожелава нов огромен успех от 0, 60%.

Много симпатизанти на НАБЧ се питат какво правиха лидери на проповядващи десни идеи формации, като например един от лидерите на Реформаторския блок г-н Радан Кънев на този протест. Много е странно съчетанието на десен лидер и утра ляв лидер като г-н Сандов.

Както винаги зеленият октопод, който усърдно брои лалугери, делфини, птички, листенца, дървенца и др., умишлено не се интересува от хората. Те работят на Сталинския принцип „Ест человеч - ест проблем, нет человеч – нет проблем”. В тяхната психоатака чрез медиите умишлено забравят да кажат, че става въпрос за частни територии.

Ако толкова много харесват и милеят за тези частни територии има просто решение – да ги изкупят. А дано, ама надали, същите тези, които милеят да забранят всякаква икономическа дейност по Черноморието не желаят да харчат парите от Европа и бюджета, които са прибрали – същите тези пари, включително и европейските, които ние данъкоплатците от джоба си сме платили.

Така че всеки, който посмее да изяви желание да произвежда пари в България, явно ще бъде принуден да се отчита пред Тома Белев и неговата съпруга Весела Кавръкова, Андрей Ковачев и неговата съпруга Катерина Раковска, Петко Ковачев, Петко Цветков и др.

Анексирането на българското Черноморие от зеления октопод върви успешно. Примери: община Царево, община Шабла, община Бяла, част от община Несебър. Кои ще са следващите?

А през това време всички ние ще се питаме: защо няма работни места защо младите заминават в чужбина, защо няма пари за пенсии? Много е важно преди да се наложи да си зададем въпроса: „Защо не останаха хора в България?”, да покажем червен картон на зелената мафия. Тя се опитва да открадне вашите имоти.

Питаме г-н Тома Белев: „Вярно ли, че е поставил условие, че фирма свързана със „За да остане природа в България” трябва да спечели поръчката за изработване на оценка за въздействие на околната среда и екологична оценка за проекта в местността Карадере?”


"Никто в человеческом обществе не относится к диким животным природы так бережно, как охотники" - Всеволод Сысоев
0

#3
Потребителя е офлайн   Huskarl 

 • Бронзов Потребител
 • PipPipPipPip
 • Група: БГ Ловци
 • Мнения: 116
 • Регистр: 09.08.11
Явно в България има достатъчно наивни хора, за да вярват на подобни инсинуации. Стига вече с хотели и голф-игрища, аман от делели лайнари с много пари!
0

Сподели темата:


Страници 1 от 1
 • Не можете да публикувате нова тема
 • Не можете да пишете в тази тема

1 Потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни