Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » БГ ЛОВ МАГАЗИН » НОВО: Alpha 50 в комплект с каишка T5 - Отстъпки за ловците от БГ ЛОВ

НОВО: Alpha 50 в комплект с каишка T5 - Отстъпки за ловците от БГ ЛОВ

vater Публикувана от vater | 21.07.2016
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Alpha 50 в комплект с каишка T5 - Отстъпки за ловците от БГ ЛОВ

Alpha 50 е ново поколение Garmin система за проследяване на кучета за по-добър контрол на вашите ловни кучета.

Тя може да следи до 20 кучета в обхват до 14.5 км., с 2.5 секунди скорост на обновяване за незабавна обратна връзка за местоположението и състоянието на кучето.

Интуитивен и лесен за използване, Alpha 50 включва GPS и GLONASS сателитна поддръжка, двойна система за батерията и 1-годишен безплатен абонамент за BirdsEye сателитни изображения3. Нови ловни данни за ефективността на кучето, ще ви помогнат лесно да анализирате поведението и проследяването на вашето куче.НОВО - СЛЕДЕТЕ ПОВЕЧЕ КУЧЕТА - Следете до 20 кучета1 до 14.5 км2.
НОВО - ПО-БЪРЗО ОБНОВЯВАНЕ - 2.5 секунди честота на обновяване осигурява прецизно проследяване на местоположението на кучето.
НОВО - GPS/GLONASS - Високо-чувствителен GPS и GLONASS приемник, за по-добро проследяване.
НОВО - ЛОВНИ ДАННИ - Ловни данни за ефективността на кучето показват изминатото разстояние и още. Това ви позволява да контролирате и да обучавате кучетата си по-ефективно.
НОВО - ЛЕСНО ЗАБЕЛЕЖИМ ДИЗАЙН - Оранжевият му цвят, ви позволява да го намерите лесно ако сте го изпуснали.
НОВО - ПРЕДВАРИТЕЛНО ИНСТАЛИРАНА КАРТА - Включва предварително заредена RecMap Europe 100k и безплатен 1-годишен абонамент за BirdsEye сателитни изображения3.
НОВО - GARMIN DRIVETRACK™ 70 LM - Съвместимото GPS устройство дава на водача голям 7-инчов екран, на който да видите, къде е местоположението на кучетата (вижте повече подробности ТУК).
НОВО - СЛЕДЕНЕ НА КУЧЕТО НА GARMIN РЪЧНИ УСТРОЙСТВА - Получавате актуализации за статуса на кучетата и сигнали с един поглед, използвайки вашия fenix® 3 GPS часовник в допълнение към Alpha 50.
НОВО - СЪВМЕСТИМИ КАИШКИ - Alpha 50 е съвместим с Т5 каишка за кучета.
НОВО - ПОДДРЪЖКА НА ДВОЙНА БАТЕРИЯ - Използвайте допълнителна презареждаема NiMH батерия или стандартна AA батерия.
НОВО - ИЗВЕСТИЯ ЗА КУЧЕТО - Получавайте известия, когато кучето е "На точка", плюс сигнали за лай.
НОВО - СИГНАЛИ ЗА РАЗСТОЯНИЕ - Задайте сигнали за радиус, за да знаете кога едно куче влиза или излиза от определени области.

ЯРЪК ДИСПЛЕЙ - Видим на слънчева светлина, работещ и с ръкавици, 2.6-инчов цветен дисплей.
КОМПАС/АЛТИМЕТЪР - 3-осен електронен компас и барометричен алтиметър.
БЕЗЖИЧНА СВЪРЗАНОСТ - Безжично свързване с различни съвместими Garmin устройства, включително VIRB® камери и ANT + ® сензори, като например tempe™.
ВОДЕН РЕЙТИНГ - Ръчното устройство е с воден рейтинг до IPX75.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ КАРТИ - microSD™ слот за карта и поддръжка на Garmin Topo карти, City Navigator®, Garmin персонализирани карти и повече (продават се отделно).
БАЗОВА СТАНЦИЯ - Изпозлвайте безплатният BaseCamp™ софтуер за планиране, преглед и организиране на карти, точки, да планирате маршрути и тракове или да превърнете Alpha 50 в базова станция и да го свържете към вашия лаптоп или таблет за удобно следене на вашите кучета на голям екран.

ЗАБЕЛЕЖКА: Alpha 50 може да се използва заедно с други Alpha 100 устройства за проследяване на съвместими каишки за кучета. Alpha 50 и Alpha 100, не са съвместими с Astro 320.ЦЕНИ:

- Alpha 50 с каишка T5 Bundle, EU, (Каталожен №: 010-01635-21) - 1323 лв.
- Alpha 50 с каишка T5 Bundle, EU с карта на България с доживотно обновяване, (Каталожен №: 210-01635-21) - 1382 лв.
- Допълнителна каишка Т5 - 517 лв.


В комплекта: Alpha® 50 устройство, T 5 оранжева каишка с презареждаема батерия, клип за колан, 12 см стандартна и 33 см с удължен обхват антени (за Alpha® 50), стандартна 47 см и 57cm с удължен обхват антени (за T 5), AC адаптер, захранващ кабел за автомобил, клип за зареждане (за T 5), USB кабел, ръководство.

*Цените са с включен ДДС и 10% отстъпка
*Цените са валидни само за регистрирани и активни потребители на форума БГ ЛОВ

За заявки: vater@abv.bg и 0894482294

Абонамент за бюлетин