Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » БГ ЛОВ МАГАЗИН » Garmin Alpha 100 Bulgaria с каишка T5 - Отстъпки за ловците от БГ ЛОВ

Garmin Alpha 100 Bulgaria с каишка T5 - Отстъпки за ловците от БГ ЛОВ

vater Публикувана от vater | 01.04.2017
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Garmin Alpha® 100 Bulgaria в комплект с каишка T5 - Отстъпки за ловците от БГ ЛОВ

Alpha® 100 помага да се постигнете оптимална производителност от своите спортни кучета. Той съчетава доказания Garmin GPS за проследяване на куче с Tri-Tronics® технологията. Тази лесна за използване интегрирана система ви позволява да следите и да обучават кучетата си в областта на разстояние до 14,5 км. , предоставяйки ви точното им положение на всеки 2,5 секунди.

Един безценен инструмент в областта - Alpha® 100 ви помага да постигнете оптимална производителност от своите спортни кучета. Той съчетава доказания Garmin GPS за проследяване на куче с Tri-Tronics® технологията. Тази лесна за използване интегрирана система ви позволява да следите и да обучават кучетата си в областта на разстояние до 14,5 км. , предоставяйки ви точното им положение на всеки 2,5 секунди.
С няколко Alpha® 100 устройства и TT ™ 15 кайшки, следете до 20 кучета и точната позиция на ловците на голям сензорен дисплей, дори когато те са извън полезрението ви.

ПОРЪЧАЙТЕ НА: vater@abv.bg , 0894482294 или на лично съобщение тук: ВАСИЛ ТЕРЗИЙСКИ

Следете вашите кучета.

Измерва скорост, разстоянието и посоката на движение на всяко куче. Едно Alpha 100 устройство може да следи до 20 кучета или колеги ловци, когато се използва с допълнителни Alpha 100 устройства или T 5 каишки (всеки се продава отделно). Изберете проследяване с новата T 5 каишка. За обучения, които не позволяват стимулиране с тон или вибрация, съвместимата T 5 каишка е отлична алтернатива.

Получавате безплатен абонамент в продължение на 1 година за BirdsEye сателитни изображения. Позволява ви да имате визуализация на терена, включително пътища, вода, гори и др.

Тренировка и контрол.

Alpha 100 ви помага да обучавате и да контролирате своите кучета да спрете проследяване и нежелана игра. Лесният достъп до бутоните за обучение ви позволява да комуникирате поотделно с всяко куче чрез безопасни и ефективни функции. Включително 18 нива на моментна и 18 нива на непрекъсната стимулация, звуков сигнал или вибрация.

Изберете от два режима за стимулиране, за да персонализирате вашата подготовка още по-далеч. Традиционната стимулация ви позволява да правите бързи промени (ниска, средна и висока) в рамките на предварително определени нива (от 1 до 6), докато линейната стимулация позволява прогресивно повече стимулации от ниво 1 до ниво 18.

Планирайте следващото си пътуване.

Поемете командването на следващото си приключение с BaseCamp софтуер, който ви позволява да преглеждате и организирате карти, точки, маршрути и следи. Този безплатен софтуер, дори ви позволява да създавате Garmin Adventures, така че да можете да споделяте с приятели, семейство или колеги изследователи. BaseCamp показва топографска карта данни в 2-D или 3-D на екрана на вашия компютър, включително и контурни линии. Той също така може да прехвърляте неограничен брой сателитни снимки на вашето устройство, заедно с абонамент BirdsEye Satellite Imagery.

ПОРЪЧАЙТЕ НА: vater@abv.bg , 0894482294, 0898563044 или на лично съобщение тук: ВАСИЛ ТЕРЗИЙСКИ

Превърнете компютъра си в една базова станция за проследяване на кучета.

Заредете вашия лаптоп с BaseStation софтуер, за да го превърне в контролен център за проследяване на множество кучета и / или приятели (до 20 Alpha устройства или TT 15 каишки). Вижте в реално време GPS информация на по-големия екран на вашия компютър, което го прави идеален за кучешки екипи за търсене и спасяване. И тъй като работи с GPS / GLONASS, вие ще получите безопасно, сигурно и по-ефективно проследяване, дори когато интернета и услугата на мобилният телефон не са на разположение.Характеристики:

Размери (ШxВxД): 2.5 x 6.5 x 1.5” (6.4 x 16.5 x 3.8 cm)
Размери на дисплея (ШxВ): 1.53"W x 2.55"H (3.8 x 6.3 cm); 3" диагонал (7.6 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ): 200 x 400 пиксела
Тип на дисплея: трансфлективен, 65K цветен TFT
Тегло: 250 г. със стандартна антена и батерия гр.
Батерия: презареждаща се литиево-йонна
Живот на батерията: до 20 часа
Водоустойчив
Базова световна карта
Вградена памет: 1.7 GB
Допълнителна памет: microSD™ карта (няма в комплекта)
Любими дестинации: 2000
Памет за маршрути: 200
Памет за следи: 10,000 точки; 200 записани следи
Електронен компас
Барометричен алтиметър
Календар за лов / риболов
Информация за слънцето и луната
Таблици за приливите
Изчисляване на площи
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи)
Допълнителни особености: Обхват до 14,5км.
Честотна лента MURS
Следене до 20 кучета (TT10) и приятели (алфа 100) едновременно

Каишка T5:

- T5 има GPS и GLONASS приемник, обновена стоманена VHF антена. Преминаването към авариен режим намалява честотата на опресняване, за да запази живота на батерията като ви дава повече време да се търси изгубено куче.
- На всеки 5 секунди, T5 каишка предава позицията на кучето към Astro 320, като може да се види текущото му местоположение и траекторията, по която е минало.
- Т5 има вибрации и светлинен сигнал
- На всеки 5 секунди, T5 каишката на вашето куче предава позицията към Astro 320, като можете да видите текущото му местоположение и траекторията, по която е минало.
- T5 е със здрава каишка предавател с оранжева полиуретанова каишка (каишки с друг цвят се продават отделно).
- Възможност за поставяне на предавателя и на друга каишка.

ЦЕНИ:

Alpha® 100 Bulgaria в комплект с каишка T5 (new model):

- Alpha® 100 Bulgaria в комплект с T5 - 1350 лв.
- Alpha® 100 Bulgaria в комплект с T5 в комплект с подробна карта на България с доживотно обновяване - 1435 лв.

- Допълнителна каишка Т5 - 500 лв.

- антена за устройство - 49 лв.
- антена с увеличен обхват за устройство - 68 лв.
- Стандартна VHF антена за DC 50/TT 15/T5 - 59 лв.
- Дълга VHF антена за DC 50/TT 15/T5 - 59 лв.
- Антена с магнитно захващане (за МПС)- 76 лв.
- Портативна телескопична антена - 136 лв.
- Каишка (оранжева, черна, червена, синя, зелена) за DC50/T5/TT15 - 43 лв.
- Каишка за малки кучета (оранжева) за DC50/T5/TT15 - 43 лв.


*Цените са с включен ДДС и 10% отстъпка
*Цените са валидни само за регистрирани и активни потребители на форума БГ ЛОВ


ПОРЪЧАЙТЕ НА: vater@abv.bg , 0894482294 или на лично съобщение тук: ВАСИЛ ТЕРЗИЙСКИ

Следете и тренирайте до 20 кучета

От екрана с компас следете скорост, посока на пътуване и разстояние - информация за всички кучета, които сте избрали. И коригирайте всяко куче на този екран без да променяте другите.

Статистика с един поглед

Получете информацията, от която винаги се нуждаете за вашето куче - разстоянието от устройството Alpha, общо изминато разстояние, скорост и честота на обновяване, всички на един екран.

Дръжте ги далеч от опасност

Не чакайте, докато кучето ви се изгуби или е в опасност, за да го върнете. Настройте виртуалните граници на картата, за да получавате предупреждение, когато се отклонява от вашия Geofence, така че да можете да го извикате веднага.

Проследете и тренирайте вашите кучета

Проследявайте и обучавайте кучетата си според това, къде са те с BirdsEye Satellite Imagery. Тези високо-подробни карти осигуряват реалистичен изглед на пътища, паркинги, сгради и терени, включително дървесни линии, езера, реки и потоци. Те са чудесен начин да се допълн топографската карта на вашия Alpha.

Бъдете наясно къде са вашите приятели

Знаеш ли къде са други ловци от вашата група? Задайте на вашата Alpha да показва не само кучетата в групата, но също и на другите Alpha устройства.

За подробности тук: Форум БГ ЛОВ

Абонамент за бюлетин