Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » Ase Utra Radien още по-леки и удобни

Ase Utra Radien още по-леки и удобни

vater Публикувана от vater | 13.10.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Ase Utra Radien още по-леки и удобни

Ase Utra Radien са over-barrel супресори, които комбинират ниско тегло с изключителни заглушаващи способности и редуциране на отката.

Супресорите са изработени от анодизиран алуминий. С тегло само 290 грама и намаляване на силата на звука 29-31 децибела супресорите Radien са идеални за лов.

Супресорите са с диаметър 45 милиметра, а дължината им е 210 милиметра, като удължават оръжието с 110 милиметра, което ги прави още по- удобни за използване.

Предлагат се в три цвята черен, Tungsten и черен със сигнално оранжево.

В магазините на VIP Оръжейни комплекси можете да откриете супресори Radien подходящи за калибри .223/6,5mm и .30 (без магнум) и цеви с резби М14x1, M15x1, M18x1 и 5/8x24 UNEF.

Подробности и цени: https://guns.bg/supresori-za-lovno#/manFilters=26

Абонамент за бюлетин