Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » BLACK ZARIMEX – Най-чаканите намаления от годината

BLACK ZARIMEX – Най-чаканите намаления от годината

vater Публикувана от vater | 15.11.2022
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

BLACK ZARIMEX – Най-чаканите намаления от годината

Ето, че е съвсем близо най-чаканото време от годината в оръжеен магазин ЗАРИМЕКС или старта на кампанията с най-големите намаления – BLACK ZARIMEX!

Официално, началото на Черен Петък на сайта на оръжейния магазин ще бъде даден традиционно в последния петък на месец ноември или както се пада тази година - 25-ти. Кампанията ще се проведе САМО ОНЛАЙН и ще съдържа повече от 2022 различни продукта!

Отстъпките ще са до -70% - гарантирано без порочни практики и изкуствено завишаване на цени преди кампанията – едната и от причините толкова много клиенти всяка година да избират ZARIMEX.EU

Какво ще намерите сред намалените продукти?

  • Над 200 оръжия - ловни, въздушни, газови, бойни и т.н.
  • Огромен избор от мерни прибори включително: оптики, бързомерци, терми, бинокли...
  • Повече от 300 супресора в различни калибри
  • Много ловни, и не само, модели ножове
  • Много много дрехи за ловджии, спортни стрелци и аутдор ентусиасти
  • Обувки и ботуши на абсолютно зашеметяващи цени
  • Екипировка, оборудване и аксесоари с избор за всеки!

Как ще протече кампанията BLACK ZARIMEX през 2022 година?

В 00:00 часа на 25 ноември - петък, всички продукти включени в кампанията ще бъдат активни и достъпни за поръчка на ZARIMEX.EU и ще останат там до неделя включително.

(Ексклузивно и по традиция - за лоялните ни регистрирани потребители - това ще се случи на 18 ноември или цяла седмица по-рано, но отново само за уикенда. Така, че ако още не сте се регистрирали – сега е момента. И не забравяйте в петък да използвате профилите си.)

Ще могат ли да се поръчват оръжия онлайн?

Оръжията и супресорите ще можете да поръчвате и заплащате онлайн, като след получено плащане съответните ще бъдат подготвени и запазени за вас до края на 2022 година, така че да имате време да се сдобиете с необходимите ви за закупуване документи и да си отделите време да посетите лично магазина на ZARIMEX в гр. София, бул. Осми Декември №1.

Повече информация за капанията за кампанията ще можете да намерите в блога и социалните канали на ZARIMEX.

Абонамент за бюлетин