Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » CZ 600 за любителите на класическия и модерния лов

CZ 600 за любителите на класическия и модерния лов

vater Публикувана от vater | 15.03.2023
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

CZ 600 за любителите на класическия и модерния лов

CZ 600 Luxе най-новото подобрение на класическата ловна карабина от CZ. Традиционен европейски приклад от орехово дърво с накадки на полуложата и ръкохватката за стабилен и сигурен хват. Сменяемата цев е студено кована и снабдена с резба за супресор или компенсатор 15x1. Фиброоптични механични мерни прибори. Стоманена и нитритирана цевна кутия с възможност за поставяне на допълнителни мерни прибори с бази и рингове тип Remington 700. Едностъпков и регулиръем спусък с тегло 6-13,5 N. Пълнителят е 5 заряден.

CZ 600 ERGO е първокласен модел снабден с тънкостенна цев без мерни прибори и резба за супресор или компенсатор MT1/2x20. Ергономичен приклад изработен от подсилен полимер и разработен максимален комфорт при стрелба, което осигурява и висока прецизност. Гумираните вложки на популожата и ръкохватката позволяват добър хват, а задтилъка може да се сменя като се предлагат 3 размера. Алуминиева цевна кутия със стандартизирани релси за монтаж на мерни прибори. Всички карабини CZ 600 ERGO имат гарантирана, производствено тествана точност под MOA на 100 метра. Едностъпков и регулиръем спусък с тегло 6-13,5 N. Пълнителят е 5 заряден.

Тези както и други модели CZ 600 можете да намерите в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси или на Guns.BG.

Абонамент за бюлетин