Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » CZ P-10 F вече и в .45 ACP

CZ P-10 F вече и в .45 ACP

vater Публикувана от vater | 08.02.2021
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

CZ P-10 F вече и в .45 ACP

След добрия старт на модела от CZ решиха да добавят и калибър .45 ACP към P-10.

Затворен блок от неръждаема стомана с противикорозионно нитридно покритие и добре изразени серетации в предната и задната част. Двустранна затворна задръжка. Стоманени луминисцентни мерни прибори в триточкова система.

Полимерна рама с познатия CZ ъгъл и накадка за по-сигурен хват в комплект със заменяеми вложки за задната част на ръкохватката. Накадка за по-стабилен хват, както и накадка над спусковата скоба за палеца, снабдена и с релса за фенер.

Спусковата скоба е достатъчно голяма за удобна работа с ръкавици. Бутона за пълнителя може да се обърне за лява и дясна ръка. За по-лесна работа с пълнители долната част на ръкохватката има вътрешен ъгъл наподобяващ фуния.

Регулируем SFDA спусък с къс ресет и тегло 2 до 2,25 кг. 13 зарядни метални пълнители с оранжев подавач.

Разглобяването на P-10 става по същият начин както при Glock. В калибър .45 ACP модела е с дължина на цевта 114 милиметра и тегло 830 грама.

Подробности и цени тук: CZ P-10 F

Абонамент за бюлетин