Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Черна седмица! До -50% намаления във ВИП Оръжейни Комплекси

Черна седмица! До -50% намаления във ВИП Оръжейни Комплекси

vater Публикувана от vater | 19.11.2021
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Черна седмица! До -50% намаления във ВИП Оръжейни Комплекси

Само до 27.11.2021 г. промоционални цени на нарезни и гладкоцевни ловни оръжия от водещи в бранша фирми като Blaser, Benell, Sako, Tikka, Beretta, Fabarm, Guerini, Mauser, Ruger, CZ, Haenel, Sauer, Browning, Merkel и други.

Намалени са и супресорите на марки като AseUtra, Hausken, Blaser, Recknagel-Era, Brugger & Thomet и други. Идеална възможност да се снабдите със супресор ако не сте го направили до сега.

Вземете оптика, бързомер или бинокъл на лидери като Blaser, Zeiss, Aimpoint, Nightforce, Schmidt & Bender, Swarovski, Kahles, Meopta на промоционални цени.

Ако имате нужда от пистолет или револвер можете да я задоволите сега, с голям избор на оръжия от фирми като Heckler & Koch, SigSauer, CZ, Glock, Ruger, Beretta и други.

В промоцията също влизат въздушни и газови оръжия от Gamo, Umarex, Evanix, Retay

При лов или в ежедневието качествени нож, сечива и инструменти са особено важни, възползвайте се от намаленията и вземете качествени продукти на лидери като Fallkniven, SOG, Kershaw, ZT, Boker, Marttiini и други.

За по- приятен лов през зимата трябват дрехи, които да ни държат на сухо и топло. Облеклата на Blaser, Beretta, Chevalier, Deerhunter, 5.11, Lasting Sport, Normark, Thermo Function, Gamo и други. могат да ни предоставят точно това, сега и на промоционални цени.

Удобни и здрави обувки на лидери в бранша като Crispi, Blaser, Chiruca, Aigle, 5.11 и други, също намалени, за да сте екипирани от глава до пети.

Възползвайте се от промоционалните цени само до 27.11.2021 г.

Можете да закупите оръжие през промоционалния период, дори и без разрешително! При закупуване ще ви се издаде авансова фактура, с която можете да вземете оръжието от магазина след като ви бъде издадено разрешително.

Според закона на Република България въздушни и газови оръжия НЕ може да се доставят чрез куриер, след като поръчате през guns.bg ще можете да вземете вашата покупка само на място в нашите магазини.

Намаленията можете да откриете в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси - София, Пловдив, Варна и Бургас, и на нашия сайт guns.bg

Абонамент за бюлетин