Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Черна седмица на супресори Hausken! -15% намаления във ВИП Оръжейни Комплекси

Черна седмица на супресори Hausken! -15% намаления във ВИП Оръжейни Комплекси

vater Публикувана от vater | 22.11.2021
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Черна седмица на супресори Hausken! -15% намаления във ВИП Оръжейни Комплекси

Само до 27.11.2021 г. Всички супресори на норвежкия производител Hausken намалени на -15% в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси.

Hausken разработва и произвежда супресори от 1992 година. След почти 30 години разработки и подобрения Hausken имат едни от най-добрите предложения на пазара. Произведени в Норвегия от анодизиран алуминий за максимална издръжливост и лекота. Дизайна на супресорите позволява невероятна стабилност, прецизност и ефективност.

Вземете всеки модел супресор Hausken в калибъра, който ви е нужен дори и без разрешително! При закупуване ще ви се издаде авансова фактура, с която можете да вземете супресора от магазина след като ви бъде издадено разрешително.

Намаленията можете да откриете в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси София, Пловдив, Варна и Бургас, и на нашия сайт guns.bg

Абонамент за бюлетин