Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Страница » ЛОВ И СИГУРНОСТ » Честито господа бригадни генерали!

Честито господа бригадни генерали!

vater Публикувана от vater | 15.12.2016
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Честито господа бригадни генерали!

На 13.12. 2016 г. на тържествена церемония, проведена в администрацията на президента на Р. България, бяха удостоени с висши офицерски звания двама достойни български граждани, двама офицери отлични професионалисти и прекрасни колеги, двама известни в цяла България опитни ловци, двама братя: полк. Илко Димитров Йорданов и Пламен Димитров Йорданов.

Членуват в ловно-рибарската дружина на с. Дичин, област ВеликоТърново. Единият поема командването на Националната гвардейска част, а другият командването на 61 Стрямска механизирана бригада - Карлово.

Не знаем в историята на страната ни дали има такъв случай двама братя едновременно да са удостоени с висши офицерски звания - бригаден генерал.

Техните приятели и колеги ги поздравяват и им пожелават здраве, лично и семейно щастие, професионални успехи и винаги слуката в лова да ги спохожда, както досега.Изпратено на имейла на Ловен портал БГ ЛОВ