Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » Доказана 1МОА прецизност с Tikka T3x

Доказана 1МОА прецизност с Tikka T3x

vater Публикувана от vater | 25.07.2023
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Доказана 1МОА прецизност с Tikka T3x

Майсторство и традиция от над 100 години съчетани с модерни технологи и производствен процес, позволяват всяка от карабините на Tikka да има 1МОА точност във всеки калибър или конфигурация, която изберете.

T3x Lite Veil е снабдена с флутирана студено кована цев, с дулен спирач компенсатор на резба 5/8х24 и противокорозионно покритие Cerakote. Флутиран затвор с два бойни упора и уголемено топче. Лек полимерен приклад с накадки за по- сигурен хват и камуфлаж Alpine или Wideland. Прецизен спусък с къс ход и едноредов полимерен пълнител.

T3x Super Varmint е със студено кована тежка(varmint) цев с резба 5/8х24 и противокорозионно покритие Cerakote. Флутиран затвор с два бойни упора и уголемено топче. Picatinny релса на цевната кутия, регулируеми набузник и задтилък. Полимерен RoughTech приклад, прецизен двустъпков спусък и едноредов полимерен пълнител.

Карабините на Tikka вече са с 3 години гаранция.

Повече за моделите можете да научите в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси или на Guns.BG

Абонамент за бюлетин