Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Евгени Абаджиев кандидат за Председател на УС на НЛРС-СЛРБ

Евгени Абаджиев кандидат за Председател на УС на НЛРС-СЛРБ

vater Публикувана от vater | 15.05.2021
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Евгени Абаджиев кандидат за Председател на УС на НЛРС-СЛРБ

Общото събрание на СЛРД "Сокол1893"- Пазарджик издигна кандидатурата на Евгени Абаджиев за Председател на Националния ловно-рибарски съюз - НЛРС-СЛРБ.

Евгени Абаджиев е роден на 13.03.1966 г в град Пазарджик. Средното си образование завършва в Езикова гимназия „Бертолд Брехт“ в град Пазарджик. Завършва СУ „Климент Охридски“, специалност право през 1992 г. Владее немски, руски и английски език.

Потомствен ловец. Член на СЛРД „Сокол 1893“ – Пазарджик от 1994 година. Член на УС на СЛРД „Сокол 1893“ – Пазарджик от 2003  година. Председател на УС на СЛРД „Сокол 1893“ – Пазарджик от 2011 г. На последното изборно събрание през 2020 г. е избран за четвърти път за председател на УС с 100% от гласовете на делегатите на Общото събрание.

Председател на Инициативния комитет за защита правата на ловците и двигател на множество инициативи и промени в законите, подкрепени с подписки от над 50 000 български ловци. Провежда множество активни и ползотворни срещи с народни представители от всички партии, както и в постоянен диалог с представители на държавните институции.

Евгени Абаджиев се кандидатира за председател на НЛРС-СЛРБ с изготвена ПРОГРАМА ЗА УПРАЛЕНИЕ И РАЗВИТИЕ НА НЛРС-СЛРБ ПРЕЗ 2021-2025 Г. (Очаквайте БГ ЛОВ да публикува програмата.)

Евгени Абаджиев пред делегатите издигнали кандидатурата му:

Благодаря на колегите за огромната чест и доверието. Това ме задължава да се боря още по-вдъхновено за правата на ловците и риболовците в България.

Дошло е време за ПРОМЯНА на 08.07.2021 г.

Да върнем националната ловна организация там, където и е мястото – на върха!

Абонамент за бюлетин