Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » БГ ЛОВ МАГАЗИН » Новите Garmin ALPHA 300 K с каишки T 20 K и TT 25 K GPS Dog Tracking and Training Collar за следене и обучение - Отстъпки за ловците от БГ ЛОВ

Новите Garmin ALPHA 300 K с каишки T 20 K и TT 25 K GPS Dog Tracking and Training Collar за следене и обучение - Отстъпки за ловците от БГ ЛОВ

vater Публикувана от vater | 31.08.2023
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Новите Garmin ALPHA 300 K с каишки T 20 K и TT 25 K GPS Dog Tracking and Training Collar за следене и обучение - Отстъпки за ловците от БГ ЛОВ

Вашият лоялен партньор в лова заслужава най-добрата технология. Проследявайте кучето си в ловния терен с ръчното устройство за проследяване на кучета GARMIN Alpha 300 K. Навигацията има ярък 3,5-инчов сензорен дисплей и управляван с 6 бутона дизайн, фокусиран върху кучето.

Навигацията за следене на кучета GARMIN Alpha 300 K е отличен помощник, с който може да проследите до 20 кучета и други ловци едновременно в радиус до 10 km с актуализиране на всеки 5 секунди. Разполага с функцията Channel view, с чиято помощ можете да наблюдавате концентрацията на каишки в зоната и лесно да избирате по-малко натоварени канали, за да избегнете смущения.

Имате възможност да разглеждате важни показатели за кучетата, като разстояние, скорост и време навън, директно на екрана на навигацията. Можете да изтеглите сателитни изображения чрез Wi-Fi® технология и да видите характеристиките на терена отгоре, което ще Ви помогне да навигирате по маршрута.

Батерията е сменяема, като издържа до 55 часа. Можете да следите кога кучето е „treed“ или „on point“, както и да сдвоите устройството с приложението за смартфон Garmin Explore, за да прегледате всички кучета и много повече. Свързването на Alpha 300 K с избрани каишки (купуват се отделно) от K серията на Garmin е лесно и бързо.

Можете също така да съхранявате до 250 кучета, което значително улеснява смяната на активните каишки на полето. Навигацията за кучета разполага с барометричен алтиметър, който ви помага прецизно да проследявате изкачването и спускането, а интегрираният триосен електронен компас с компенсиран наклон поддържа вашата посока независимо дали сте в движение или не.

Навигацията има предварително заредени топографски карти (TopoActive Europe), чрез които получавате подробни изгледи на контурите на терена, топографски възвишения, върхове, паркове и др.

Информация за новите устройства:

Alpha 300 K - 1 520 лв.

Alpha 300 K с подробна БГ карта с безплатно доживотно обновяване - 1 600 лв.

Каишките не са в комплекта, продават се отделно:

T 20 K GPS Dog Tracking Collar (каишка без ток) - 635 лв.

TT 25 K GPS Dog Tracking and Training Collar - 725 лв.

Основни подобрения при Alpha 300 K:

- Нов по-ярък дисплей

- Подобрен живот на батерията - издържа до 55 часа

- Channel View - може да се избира по-малко натоварен канал за следене на каишките и така да се избегнат смущенията

Основни подобрения при каишките T20 К и T25 K:

- Динамично проследяване - Удължен живот на батерията въз основа на движението на кучето. Батерията издържа 68 часа

- Универсален размер - каишката пасва на големи и малки породи

- Лесно сменяема гъвкава каишка

- MULTI-GNSS поддръжка - високочувствителен GPS и Galileo приемник за по-бързо и точно позициониране

- Многоцветни LED светлини

- Възможност за смяна на батерията с по-мощна (продава се отделно) - издържа до 136 часа

- Вграден Wi-Fi за автоматични актуализации на софтуера

Всички останали функции са както при Alpha 200

ВАЖНО: Alpha 200 и Alpha 300, както и техните каишки са съвместими

 

*Цените са с включен ДДС и отстъпка

*Цените са валидни само за ловците от сайта и форума БГ ЛОВ и групата BG LOV във ФБ

За заявки: vater@abv.bg и 0894482294

 

Четете още:

ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА ЛОВЦИ

Абонамент за бюлетин