Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » Гладка и прецизна работа с Tikka T3x

Гладка и прецизна работа с Tikka T3x

vater Публикувана от vater | 25.08.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Гладка и прецизна работа с Tikka T3x

Подобренията в Т3x ни предоставят още по-удобна и сигурна работа с оръжието.

Модулният приклад позволява смяна на ръкохватката и ъгъла за да нагласим оръжието както ни е удобно. Подобрен е и задтилъка, а вътре в приклада има вложка от пяна, която намалява звука създаван от приклада при изстрел. Порта за изхвърлените гилзи е уголемен за да ни предостави още по безпроблемна работа.

Отворите за поставяне на планки върху цевната кутия вече са повече и ни дават по-голяма възможност за поставяне на различни планки. Откатната вложка вече е стоманена, а не алуминиева, което намалява деформацията и до минимум дори при магнум калибри, и разпределя енергията също толкова добре.

Студено кована, свободно плаваща цев в калибър .30-06, без механични мерни прибори. Дължината на цевта е 510 милиметра, а стъпката на нарезите 1:11'' , снабдена с резба за супресор или компенсатор 14х1.

Полимерният приклад е с накадки и възможност за поставяне на ремък.

Прецизен спусък с къс ход, затвор с два бойни упора. Полимерният пълнител е едноредов и 3 заряден.

Подробности и цени тук: https://guns.bg/tikka-t3x-lite-30-06-ns-mt

Абонамент за бюлетин