Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » HQS-Impact - Добър баланс, ниско тегло и изключително компактен

HQS-Impact - Добър баланс, ниско тегло и изключително компактен

vater Публикувана от vater | 16.02.2021
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

HQS-Impact - Добър баланс, ниско тегло и изключително компактен

HQS-Impact е супресор от типа „фронт барел„ или такъв, който не покрива цевта, а е разположен изцяло пред нея. Това позволява супресорът да се използва на всички типове оръжия без това да налага демонтиране на откритите мерници /за много ловци това е важно/, също така може да се монтира на полуавтоматични оръжия базирани на „Калашников“ или на  „Ар 15“ при които газоотводната система не позволява употребата на друг тип супресор.

Със своите 180 мм дължина и 52 мм диаметър, HQS-Impact подтиска стандартен патрон в калибър .308 Win със завидните за размера си 32 децибела.

Друга иновация на модела е, че заглушителната му част може да бъде заменяна като консуматив след изчерпване на ресурса и.

Повече за модела може да се информирате тук: HQS-Impact

Абонамент за бюлетин