Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » HQS "УСЕТИ ТИШИНАТА"

HQS "УСЕТИ ТИШИНАТА"

vater Публикувана от vater | 27.10.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

HQS "УСЕТИ ТИШИНАТА"

Имаме удоволствието да ви представим новия дизайн на нашите модели супресори, които ще намерите от тази седмица при нашите дистрибутори.

Желанието да увеличим живота на сепаратора в супресора доведе до използването на ново покритие върху алуминия - химически никел. След нанасяне по специална технология, химическия никел се изпича и постига изключително висока твърдост износоустойчивост. Този твърд слой е многократно по-издържлив на ерозията от газовете при изстрел и много стабилен в агресивната среда създадена от остатъците на изгорелите барутни газове и конденза при работа на ниски температури.

Никела, както знаете е пасивен, както в кисела така и в алкална среда и често се използва в индустрията за направа на антикорозионни покрития ,въпреки високата си цена. Използването на това покритие улеснява поддръжката на супресора, почистването му и удължава живота.

Винаги когато си представите метално изделие, пред очите ви е цвета на никела, така че комбинацията между двата цвята - черен на тръбата и никел на сепаратора подчертавад различния характер и стил на марката HQS и дава  усещане за индивидуалност.

Новото покритие няма да доведе до увеличаване на цената на продуктите HQS за крайният клиент.

НАСЛУКА.

Четете още:

Точност на стрелбата със супресори HQS (видео)

HQS SPECIAL SLIM – Супресор с голям ресурс и изключително мек откат

HQS - Българските супресори за съвършенство в лова!

Абонамент за бюлетин