Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Haenel CR223

vater Публикувана от vater | 20.04.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Haenel CR223

Haenel CR223 работи с индиректно газово бутало, което позволява по-чисто оръжие и цев.

Студено кована цев с дължина 370 милиметра, стъпка на нарезите 9" и стандартен огнеприкривател - NATO A2. В комплект със супресор Brügger & Thomet Rotex V Compact, който е одобрен за бърза стрелба и позволява бързо откачане.

Полуложа с релса STANAG 4694 за мерни прибори и аксесоари от горе и долу, продължаваща върху горния рисийвър. STANAG 4694 е стандартът на NATO заместващ предишния MIL-STD 1913 (Picatinny) и позволява по-малко движение на поставените мерни прибори или аксесоари.

От ляво и дясно полуложата е снабдена с KeyMod система за аксесоари позволяваща работа без инструменти.

Регулируеми механични мерни прибори Oberland Arms A.R.M.S. произведени от полимер и сгъваеми. Двустранен предпазител и бутон за пълнителя, удължен палец на лоста за зареждане и директен спусък.

Шест позиционен телескопичен приклад и полимерна ръкохватка отново произведени от Oberland Arms. Двадесет заряден, полимерен пълнител от Oberland Arms.

Повече за Haenel CR223 и цени тук: https://bit.ly/CR223BT

Четете още: СТАТИИ ЗА ОРЪЖИЯ, БОЕПРИПАСИ И СУПРЕСОРИ

Абонамент за бюлетин