Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Ловен туризъм » Ловна резиденция "Парамун"

Ловна резиденция "Парамун"

vater Публикувана от vater | 06.07.2012
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Hunting lodge Paramun

Ловна резиденция "Парамун" се намира в западна България, в живописната част от Верило-Руйската планинска редица, на 59 км от София и на 16 км от Брезник по международен път 63 посока КПП „Стрезимировци”. Ловна резиденция "Парамун" е разположена в подножието на скалния хребет на връх „Стража”(Парамунски чука- 1389метра), община Трън.
Районът е богат на множество културно-исторически и природни забележителности. В непосредствена близост се намират средновековните църкви „Свети Никола”, скалния параклис „Света Петка”, манастирът „Свети Архангел Михаил”. Друга туристическа атракция представлява Трънското ждрело или Ломнишкото ждрело което е прелом на река Ерма. Скалите на ждрелото са високи над 100 м. В близост се намира и Музея на киселото мляко в чиято изложбена зала е представен макет, който подробно указва получаването на суровото мляко, промишленото производство на кисело мляко и реализацията на готов продукт. Музеен комплекс „Бусинска керамика” чиито експонати има в най-престижните световни музеи – в Лувъра и Музея на човека в Париж, Бритиш музеум в Лондон, музеи в Япония и Китай, Русия и Индия, Италия и Австралия, Канарските острови и Националният исторически музей в София.

Уютната резиденция предлага комфорт, тишина и приятна обстановка а гледката откриваща се към съседния връх на едноименната планина „Любаш”(1398метра) ще ви плени. Невераятното отношение и гостоприемство ще ви очарова.
Тук се организират лов, риболов, оф роуд с АТВ, семейни и фирмени тържества, тимбилдинг. Дискретно място за бизнес срещи, уикенди и почивки. Идеалното място за посрещане на коледа, нова година и именни дни.
Разнообразната и приготвената от екологично чисти продукти кухня ще ви задоволи с вкусни гозби, мезета от дивечово месо и риба.
След лова, риболова или разходката в планината може да разпуснете в традиционата Руска баня. За комфорта, приятните и незабравими изживявания, за отдиха, за успешния лов или риболов на язовир „Лялинци” намиращ се на 2,5 км, резиденцията разполага:

- с добре обзаведена ловна база
- пансион/хотел/ за вашето ловно куче
- високо проходима техника
- АТВ за вашата разходка или екстремно преживяване
- Квалифицирани водачи
- Ловни оръжия с оптична система
- Рибарски пособия и стръв
- Лъкове
If you wanna wager on sports in 1xBet mobile app https://technosports.co.in/2020/06/18/1xbet-mobile-app-for-android-and-ios/ than download it and proceed the registration
Ловна резиденция „Парамун” Ви предлага комфортно настаняване в приятна атмосфера в апартамент или двойна стая с бани, сателитна TV, минибар, каси за оръжие и цености, механа, барбекю с беседка, сауна, детски кът.

Контакти:

Телефон: 0893 514 790
Електронна поща: lr.paramun@abv.bg
Уеб сайт: www.paramun.com Фейсбук: www.facebook.com

Абонамент за бюлетин