Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Екипировки за ловеца » ISOtunes® Sport - новата генерация при активните антифони вече в Росбул Арм

ISOtunes® Sport - новата генерация при активните антифони вече в Росбул Арм

vater Публикувана от vater | 30.03.2023
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

ISOtunes® Sport - новата генерация при активните антифони вече в Росбул Арм

ISOtunes® Sport е марка на американската компания Haven Technologies, чиито създатели произвеждат устройства за висококачествена защита на слуха и антифони повече от три десетилетия впечатлявайки с нови функции като интелигентно шумопотискане.

Haven Technologies е основана през 2016 г. от лидери в безопасността на потребителите с повече от 20 години опит между 3M, Aearo Technologies и Honeywell. Със силен интерес към по-нататъшното развитие на слуховата технология и желанието да създаде семеен бизнес, Haven Technologies стартира ISOtunes®, средства за защита на слуха, които надхвърлят блокирането на шума.

ВИДЕО https://youtu.be/4rcHR47a_Z8

През 2021 г. Haven Technologies пуска марката ISOtunes® Sport - протектори за слуха, които внасят технология от 21-ви век и комфорт в тактически антифони и тапи за уши. Независимо дали сте любител или професионалист, ISOtunes® Sport са тук, за да предоставят „ISOtunes разликата“ с иновативни продукти с превъзходно качество и ненадминато обслужване на клиентите. Централата на Haven Technologies се намира в Кармел, Индиана, САЩ като разполага със собствени складове в Канада, Обединеното кралство и Германия.

От месец март 2023 г „Росбул Арм” започва работа с Haven Technologies като за момента предлагат само ISOtunes® Sport устройствата им, който са насочени към стрелковите хобита и спортове.

Всички продукти на ISOtunes® Sport над 150 лв до 31/12/2023 може да се закупят по схема на изплащане с 0% лихва, без такса и ГПР от „Ти Би Ай Банк“ ЕАД, на 6 равни месечни вноски с първоначална вноска, която се плаща както на място в магазини „Росбул Арм”, така и с доставка "Наложен платеж" с куриер през виртуалния ни магазин www.oragie.net

Активни aнтифони тапи Isotunes Sport Caliber Bluetooth

Най-новият модел на фирмата са активните антифони тип тапи на ISOtunes® Sport модел Caliber BT, които са специално проектирани за ловна стрелба. Те предлагат излючително високо ниво на заглушаване на шум от изстрели – SNR: 32dB, като същевременно увеличават звуците на гората и позволяват да комуникирате свободно с колегите си. Малки и много удобни при прикладване и стрелба.

Благодарение на функцията Bluetooth, можете също да ги използвате като слушалки – те ви осигуряват кристално качество на звука, когато слушате любимата си музика. Освен това, благодарение на вградените в тях микрофони са идеални и за телефонни разговори! ISOtunes® Sport Caliber BT поддържат Bluetooth 5.2 и връзка с две устройства до 9 метра.

Допълнителна информация:

+ Патентованата им технология Tactical Control Sound™ усилва околните звуци до 8 пъти за под 2 милисекунди, докато внезапните силни шумове (от изстрел) се заглушават;

+ SafeMax™ технологията им осигурява изключително качество на звука, същевременно защитавайки слуха от звуци над 85dB;

+ Caliber BT осигурява двойно изживяване, кaто едновременно ограничава и притиска звука, гарантирайки безопасността ви.

+ Активните антифони тапи са клас на устойчивост IP67 – ще устоят на вода, пот, прах и всякакви тежки атмосферни условия.

ISOtunes® Sport Caliber BT пристигат в удобен калъф за съхранение с двойно предназначение: той е и поуър банк за зареждане на антифоните – достатъчно е просто да ги поставите в него и те ще започнат да се зареждат. Животът на батерията при слушане на музика и телефонни разговори е със забележителните 16 часа, плюс още 30 при използване на кутията за зареждане.

За повече информация вижте > тук <

Активни антифони Isotunes Sport Defy Slim Bluetooth 5.0

Най-продаваният им модел са активните антифони ISOtunes® Sport Defy Slim Bluetooth. Те са изключително леки и с ултра тънък профил, гарантирайки ефикасна защита на слуха ви. Дизайна им е изключително подходящ за ловци и спортни стрелци, тъй като не пречат при прикладване.

ISOtunes® SportDefy Slim BT използват собствена технология – Tactical Sound Control™, която усилва тихите звуци до 8 пъти, същевременно предпазва слуха ви от звука при изстрел до 2 милисекунди. Активните антифони заглушават само опасно силните шумове, без да влияят на околните звуци като по този начин може да комуникирате с колегите си в гората без смущения.

ISOtunes® Sport DEFY Slim BТ може лесно да бъде сдвоен със смартфон или радиостанция посредством Bluetooth – вече лесно може да слушате любимата си музика или да комуникирате с колеги докато носите активни антифони. Включен е шумоизолиращ микрофон за ясна комуникация в шумна среда.

Технологията SafeMax™ гарантира, че силата на звука не надвишава опасните за слуха нива от 85 dB!

ISOtunes® Sport Defy Basic Slim Bluetooth работят с 2 батерии ААА (включени в комплекта), които осигуряват от 25 до 300 часа работа на активните антифони в зависимост от използването им.

Допълнителна информация:

+ Клас IPX4: устойчиви на пот и вода, прах;

+ Сертифицарани по стандарт EN 352-1:2002;

+ NRR: 20dB;

+ SNR: 27dB;

+ Тегло 0.31 кг;

+ Размери: 30 × 15 × 10 см;

+ Включени 2 ААА батерии;

+ Включен 1 бр AUX кабел.

За повече информация вижте > тук <

Активни антифони тапи Isotunes Sport Advance Bluetooth 

Иновативните активни антифони тип тапи на ISOtunes® Sport определено са Advance BT. Те са изключително леки и с ултра тънък профил, гарантирайки ефикасна защита на слуха Ви. Дизайна им е изключително подходящ за ловци и спортни стрелци, тъй като са малки и много удобни при прикладване и стрелба.

ISOtunes® Sport Advance BT използват собствена технология – Tactical Sound Control™, която усилва тихите звуци до 8 пъти, същевременно предпазва слуха ви от звука при изстрел до 2 милисекунди. Активните антифони заглушават само опасно силните шумове, без да влияят на околните звуци като по-този начин може да комуникирате с колегите си в гората без смущения.

Антифоните Advance BT предлагат излючително високо ниво на заглушаване на шум от изстрели – SNR: 32dB.

Благодарение на функцията Bluetooth, можете също да ги използвате като слушалки – те ви осигуряват кристално качество на звука, когато слушате любимото си радио. Освен това, благодарение на вградените в тях микрофони са идеални и за телефонни разговори! ISOtunes® Sport Advance BT поддържат Bluetooth 5.0 и връзка с 2 устройства на разстояние до 9 метра.

ISOtunes® Sport Advance BT е проектиран за удължено носене, давайки приоритет на производителността и комфорта, за да можете да направите най-добрия си изстрел. Лесно достъпни изпъкнали гумени бутони за управление на контролното меню докато носите ръкавици.

Допълнителна информация:

+ При само 23.25 g дори няма да забележите, че носите тапи за защита на слуха;

+ Сега можете безопасно да се прицелите без разсейване или дискомфорт;

+ Акумулаторна батерия осигурява до 10 часа връзка с всяко устройство;

+ Автоматично изключване след 2 часанаBluetooth без връзка за пестене на енергия;

+ Технологията SafeMax™ ограничава силата на звука до 85 dB;

+ Bluetooth 5.0 може да се свърже с 2 устройства на разстояние до 9 м;

+ IP67 защита срещу прах, вода и пот;

+ 26 NRR тестван и одобрен по ANSI s3.19-1974;

+ Шумоизолиращ микрофон за ясна комуникация в шумна среда;

+ AptX™ висококачествен звук с поддръжка на кодек.

Вкючено в комплекта на ISOtunes® Sport Advance BT:

+ 4 чифта тапи TRILOGY ™ (XS, S, M, L);

+ Един чифт тройни фланечни уши;

+ Micro USB кабел за зареждане;

+ Кутия за съхранение.

За повече информация вижте > тук <

Активни антифони Isotunes Sport Defy Slim Basic

Изборът на военните са активните антифони ISOtunes® Sport Defy Slim Basic, които са изключително леки и с ултра тънък профил, гарантирайки ефикасна защита на слуха ви. Дизайна им е изключително подходящ за ловци и спортни стрелци, тъй като не пречат при прикладване.

ISOtunes® Sport Defy Basic Slim използват собствена технология – Tactical Sound Control™, която усилва тихите звуци до 8 пъти, същевременно предпазва слуха ви от звука при изстрел до 2 милисекунди. Активните антифони заглушават само опасно силните шумове, без да влияят на околните звуци като по този начин може да комуникирате с колегите си на терен без смущения.

ISOtunes® Sport DEFY Slim Basic няма Bluetooth и микрофон за разговори, но има AUX вход за кабел за слушалки (включен). Така при нужда ще можете да ги свържете с радиостанция.

Технологията SafeMax™ гарантира, че силата на звука не надвишава опасните за слуха нива от 85 dB!

ISOtunes® Sport Defy Basic Slim работят с 2 батерии ААА (включени в комплекта), които осигуряват до 300 часа работа на активните антифони.

Допълнителна информация:

+ Клас IPX4: устойчиви на пот и вода, прах;

+ Сертифицарани по стандарт EN 352-1:2002;

+ NRR: 20dB;

+ SNR: 27dB;

+ Тегло 0.35 кг;

+ Размери: 30 × 15 × 10 см

За повече информация вижте > тук <

Гаранция: Всички продукти на ISOtunes® Sport се предлагат с 1-годишна гаранция срещу дефекти в материала и изработката. Гаранцията не покрива щети от неправилна употреба, злоупотреба или неоторизирани модификации. Ние ще осигурим безплатна замяна за клиенти, които имат дефектни продукти в рамките на 12 месеца от покупката.

ВИДЕО 2 https://youtu.be/_rTW1qVstec

Абонамент за бюлетин