Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » Издръжлив и надежден Stoeger STR-9

Издръжлив и надежден Stoeger STR-9

vater Публикувана от vater | 28.03.2023
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Издръжлив и надежден Stoeger STR-9

Този изключително надежден полуавтоматичен пистолет се отличава с характеристики, присъщи за по-скъпите оръжия, и е идеален както за самозащита, така и за професионалисти. Специалното покритие Cerakote включва керамични частици, което увеличава здравината и издръжливостта. Цевта е студено кована от високоякостна легирана стомана с азотизация. Ниската ос на отвора на цевта намалява отместването на дулото с цел бързо връщане към целта след всеки изстрел. Рамата е изработена от високотехнологичен полимер, подсилен с фибростъкло. Ергономичната ръкохватка с боброва опашка може да се персонализира според ръката на стрелеца чрез сменяеми гръбчета в три размера (S, M и L). На ръкохватката има текстури за здрав и удобен захват във всякакви условия. Затворният блок също е изработен от високоякостна легирана стомана с азотизация и е снабден с оребрения, които осигуряват здрав захват със или без ръкавици и във всякакви метеорологични условия. Триточковите мерни прибори позволяват лесно и точно прицелване. Ръбовете на мерните прибори са обрани, за да се избегне закачане при вадене и поставяне в кобур. Бутонът на пълнителя може да се обръща за употреба с дясна или лява ръка. Специален индикатор позволява на стрелеца да провери за наличие на патрон в патронника само с докосване в случай на слаба осветеност. Отчетливият спусък с вътрешен предпазител осигурява надеждна стрелба. Спусковата скоба е уголемена за удобна работа дори с ръкавици. Пред нея има релса за монтаж на аксесоари, като фенер или лазер.

Стандартният STR-9 е с дължина на цевта 106 милиметра. Пълнителят е 15+1 заряден.

STR-9 може да бъде във Optic Ready вариант с интерфейс за монтиране на бързомер, както и вариант с Cerakote покритие в цвят FDE.

Компактният STR-9C e с дължина на цевта 97 милиметра. Пълнителят е 13+1 заряден.

STR-9S Combat e с дължина на цевта 119 милиметра ,цевта е снабдена с резба за супресор. Триточковите мерни прибори са достатъчно високи за работа със супресор. Стандартно оборудван с интерфейс за монтиране на бързомер. Регулируем фиброоптичен мерник и фиброоптична мушка. Ръкохватката е снабдена със скосена фуния за по-бързо презареждане. Пълнителя е 20+1 заряден.

Моделите можете да намерите в Магазинитена ВИП Оръжейни Комплекси и на GunsBG.

Абонамент за бюлетин