Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Иззеха 4 ловни пушки и 360 патрона от домашен насилник

Иззеха 4 ловни пушки и 360 патрона от домашен насилник

vater Публикувана от vater | 16.03.2023
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Иззеха 4 ловни пушки и 360 патрона от домашен насилник

4 ловни пушки и 360 патрона бяха иззети от мъж в момчилградското село Горско Дюлево. Оръжията били законно притежавани, а притежателят им е ловец, но срещу него имало издадена съдебна заповед за незабавна защита от домашно насилие.

Изземването на пушките съвпадна с масирана полицейска акция за противодействие срещу престъпността на територията на ОД на МВР - Кърджали. В операцията бяха включени 100 служители на МВР. За часове те успяха да проверят 518 автомобила и 686 лица. Съставени са 20 акта по ЗДвП и Закона за българските лични документи, 91 фиша по ЗДвП, заснети са 21 клипа за превишена скорост. По време на операцията са връчени 8 електронни фиша.

п.п. Снимката е примерна.

Четете още:

ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

Абонамент за бюлетин