Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Изрод избива елените в ДЛС "Черни лом" гр. Попово! Садистът ги стреля в главите и не взима месото! (шокиращи снимки)

Изрод избива елените в ДЛС "Черни лом" гр. Попово! Садистът ги стреля в главите и не взима месото! (шокиращи снимки)

vater Публикувана от vater | 25.01.2017
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Изрод избива елените в ДЛС "Черни лом" гр. Попово! Садистът ги стреля в главите и не взима месо! (шокиращи снимки)

Бракониер изрод избива елените на територията на ТП Държавно Ловно Стопанство "Черни Лом" гр. Попово. Ловен портал БГ ЛОВ публикува снимки и рапорти на горските служители от последните случаи на намерени от тях избити кошути. Благородните диви животни са убити с един същи почерк, отстреляни са в главите и зарязани на място без да бъде вземано месо от труповете им, такива са намерени десетки в последно време. Територията на ловното стопанство е 1 300 000 декара и само може да се предполага колко е бройката на ненамерените убити елени от садиста!Вандалските постъпки са на местен дерибей, който живее с чувството за недосегаемост, за съжаление, всички знаят кой е той - полиция, горски и ловната общност, но с годините е насаждал страх във всички тях, обвързвал ги е с какво ли не и сега няма сила, която да го спре.  В рапортите си горските служители, пишат, че по време на изстрелите в района са забелязвали движението на високопроходими Мерцедеси G класа с регистрационни номера СА1166ВН и СА 1166ХС. БГ ЛОВ проучи, че автомобилите са лизингови на фирмите "ЕЛЕНА РЕНТА КАР" ЕООД и "Дойче Лизинг България" ЕАД.

БГ ЛОВ припомня, че през 2015 г. поради обвързаността на ръководството на ЛРС Попово, беше тотално подменено. А през 2016 г. "ТОЙ" и неговата свита бяха лишени от лов от УС на СЛР Попово поради бандитски действия по време на лова на елени и какво ли още не!

Ловен портал БГ ЛОВ призовава държавните институции да си свършат работата, заловят и осъдят самозабравилият се престъпник, който вилнее в района и избива дивите животни от години!

Рапорти на горските служители:

Рапортите може да изтеглите за печат в PDF формат тук: ТЕМА ФОРУМ БГ ЛОВ

Снимки на част от намерените убити кошути:

БГ ЛОВ

Абонамент за бюлетин