Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Започва международна киноложка изложба; домакин е „Наслука – лов, риболов, спорт“ 2017

Започва международна киноложка изложба; домакин е „Наслука – лов, риболов, спорт“ 2017

vater Публикувана от vater | 16.09.2017
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Започва международна киноложка изложба; домакин е „Наслука – лов, риболов, спорт“ 2017

През утрешния ден ще бъде изтеглен късметлията, който ще спечели въздушна пушка

Има ли нещо по-приятно за любителите на кучета от това да видят на едно място различни породи от четириногите си приятели? През тази година изложението „Наслука, лов, риболов, спорт“, което се провежда от 14 до 17 септември в Интер Експо Център, се превръща отново в арена на Международна киноложка изложба. В престижната надпревара, която се провежда през днешния съботен ден могат да се включат както породисти четириноги любимци, така и без родословие.

Участниците от България и чужбина ще се оценяват по породи и класове, по породни групи и Best in show, в които ще бъдат определени победители в подкатегориите „бебета“ (baby), подрастващи (puppy), млади и големи класове. Победителите ще получат отличия, осигурени от дарители, информира Федерация по кинология за Европа терра Тангра. Ще бъдат раздавани купи, грамоти, медали, розетки и други.


Голямата награда на изложението

През утрешния ден, 17 септември, ще бъде изтеглен и късметлията, който ще си тръгне от изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“ с голямата награда – въздушна пушка GAMO SHADOW DX, калибър 5,5, в комплект със сачми, оптика и мишена. За да имате шанса печелившият да сте именно Вие, е необходимо единствено да посетите изложбата, да попълните предоставената Ви на входа анкета и да я пуснете в прозрачната урна.


Един полезен съвет – посетете изложение „Наслука – Лов, риболов, спорт“, изберете най-доброто за хобито си и регистрирайте четирикракия си любимец за участие в надпреварата. И пуснете своята анкета за голямата награда. Напълно възможно е да се върнете у дома с награда!

През днешния съботен ден вратите на изложението „Наслука - Лов, риболов, спорт“ ще са отворени от 10.00 до 19.00 часа, а на 17 септември – от 10.00 до 17.00.