Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Новини » Ловни новини » КОНКУРС ЗА НАЙ-ИНТЕРЕСНА ЛОВНА СНИМКА от ловен сезон 2017/2018

КОНКУРС ЗА НАЙ-ИНТЕРЕСНА ЛОВНА СНИМКА от ловен сезон 2017/2018

vater Публикувана от vater | 29.09.2017
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

КОНКУРС ЗА НАЙ-ИНТЕРЕСНА ЛОВНА СНИМКА от ловен сезон 2017/2018

Зимата наближава, както и откриването на ловът за едър дивеч. За всеки един от нас той е изпълнен с адреналин, радост, червено винце и хубави мезенца. В тази връзка Гуми Нет ООД, Росбул Арм и БГ ЛОВ канят всеки един от вас да участва в конкурса за НАЙ-ИНТЕРЕСНА ЛОВНА СНИМКА през този сезон за да покаже как преминават ловните му излети.

Снимките могат да бъдат от всякакво естество, било то снимка на отстрелян или видян едър, дребен или пернат дивеч, трофей, пушка, екстремна ситуация с джип, ловен или природен пейзаж, ловна дружинка, ловен банкет или всичко друго свързано с лова ви. За участие се счита всеки пост със снимка (под 2мб.) или снимки, публикувани В СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ТЕМА ТУК. Препоръчително е към всяка снимка или снимки да има и кратък текст.

Конкурсът ще се провежда през целия сезон за групов лов на едър дивеч, като ще започне от 01.10.2017г., а краят му ще бъде 31.01.2018г. В началото на февруари журито ще се събере и ще излъчи наградените ловци.

Награда 1:

Човекът изпратил НАЙ-ИНТЕРЕСНАТА ЛОВНА СНИМКА ще спечели награда - 4бр. Гуми 195/80 R15- Malatesta Koala, струващи 540 лв. В случай, че наградата не представлява интерес за победителя (размера или модела не са подходящи), наградата може да бъде заменена за други гуми по негов избор от листата на Гуми Нет. Ако гумите са на различна цена разликата се покрива от победителя. Напомняме, че Гуми Нет ООД и в момента провежда кампания с членовете на форума БГ ЛОВ. Ловците получават най-добра отстъпка при покупка на гуми от гамата на Малатеста -18%. Повече информация можете да намерите в самата тема: MALATESTA PNEUMATICI - Ловците от БГ ЛОВ получават най-добри цени за MALATESTA в БългарияНаграда 2:

Колегата класирал се на второ място в конкурса НАЙ-ИНТЕРЕСНАТА ЛОВНА СНИМКА ще получи Ръчен фар за запалка OPTRONICS 1 200 000 кандела на стойност 180 лв. от втория спонсор Росбул Арм. Припомняме за кампанията на спонсора В ПОДКРЕПА НА ГОЛЕМИЯ ЛОВ! Кампания на „Росбул Арм" в партньорство с „Ти Би Ай Банк“.С огромно нетърпение очакваме да разглеждаме вашите най-интересни снимки.

Журито, което ще определи наградените ще бъда в състав: Калоян Трифонов, управител на Гуми Нет ООД, Индже Расовски от Росбул Арм ЕООД и Васил Терзийски, собственик на Ловен портал БГ ЛОВ.

Пожелаваме успех на всички участници в конкурса!

СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ТЕМА В КОЯТО ДА КАЧВАТЕ ВАШИТЕ СНИМКИ ЗА КОНКУРСА Е ТУК