Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Лесотехническият университет ще участва в международна изложба „Природа, лов и риболов 2023“

Лесотехническият университет ще участва в международна изложба „Природа, лов и риболов 2023“

vater Публикувана от vater | 16.03.2023
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Лесотехническият университет ще участва в международна изложба „Природа, лов и риболов 2023“

Лесотехническият университет ще участва в предстояща международна изложба „Природа, лов и риболов 2023“, съобщават от висшето учебно заведение.

Изложбата представя дейността на държавните горски предприятия, на институции и сдружения, свързани с горското стопанство, рибарството, дивечовъдната дейност, съхраняването и облагородяването на околната среда.

На щанда ще бъдат представени образователната, научната и проектната дейност на университета в областта на горското и ловното стопанство, екологията, ландшафтната архитектура, агрономството и растителната защита, ветеринарната медицина, дървопреработващата и мебелната индустрия.

Посетителите ще могат да видят мултимедийни презентации на различни теми. Експонирани ловни трофеи, диорами, препарати на птици и бозайници, табла, постери и дипломни работи на студенти. Изложени ще бъдат, с възможност за закупуване, учебници, книги и учебни помагала. Ще бъде представена информация за кандидат-студентите и любителите на природата, лова и риболова.

Изложбата ще се състои в периода 22-26 март 2023г.

Четете още:

ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

Абонамент за бюлетин