Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Състезания гатер и хуберт » Ловджийка с куче барак спечели Купата на ЛРС МИДЖУР Чупрене (снимки+видео)

Ловджийка с куче барак спечели Купата на ЛРС МИДЖУР Чупрене (снимки+видео)

vater Публикувана от vater | 09.04.2017
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Ловджийка с куче барак спечели Купата на ЛРС МИДЖУР Чупрене

На 08.04.2017 г. в гатера на Ловно-рибарско сдружение ''Миджур'' Чупрене се проведе състезание за ловни кучета, работещи по дива свиня за купата на ЛРС ''Миджур'' Чупрене. Турнира бе открит и участваха 29 ловни кучета от страната.

Съдийският състав д-р Влада Виденович - FCI съдия от Сърбия и Васил Терзийски - България от националната листа на НЛРС-СЛРБ отсъдиха следното класиране:

1. Барак Буря с водач Мирелла Илиева от ЛРС Миджур Чупрене - 166 т.

2. Българско гонче Барса с водач Красимир Доганов от ЛРС Батак - 154 т.

3. Мелез Лиско с водач Веселин Григоров от ЛРС Монтана - 153 т.

4. Мелез Чарли с водач Кристиян Зарков от ЛРС Велико Търново - 134 т.

5. Мелез Бък с водач Борислав Иванов от ЛРС Белоградчик - 86 т.Другите ловни кучета не успяха да се класират и получат точки.Призьорите бяха наградени от г-н Богомил Станков - председател на ЛРС МИДЖУР Чупрене.Видео репортаж на БГ ЛОВ TV може да гледате тук:

Абонамент за бюлетин