Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Страница » Ловен туризъм » Книгата „Ловните трофеи и тяхната оценка" на проф. Нино Нинов

Книгата „Ловните трофеи и тяхната оценка" на проф. Нино Нинов

vater Публикувана от vater | 28.11.2017
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Книгата „Ловните трофеи и тяхната оценка" на проф. Нино Нинов

Книгата „Ловните трофеи и тяхната оценка" с автор проф. Нино Нинов е второ преработено и допълнено издание, което е уникално по своята тематика не само на българския, но и на европейския пазар.Автор на предговора е Мишел Ноленс - президент на Международната комисия за изложения и трофеи (ICET) към CIC в периода 1999-2005 г. В продължение на 70 години ICET организира световен проект за изследване на диви бозайници и изучаване на техните физически индикатори, чиято цел е оценка на настоящите популации, техния хабитат и екосистемите, в които живеят. Тази информация е от изключително значение за разумното управление на дивата природа.

Предговор от автора:Книгата „Ловните трофеи и тяхната оценка“ е предназначена както за специалистите по оценка на ловни трофеи и за ловците, така и за всички, които се интересуват от проблемите на дивия животински свят и го обичат истински.

Какво е ловния трофей? Каква информация носи у себе си? Кога и как би могъл да се окачестви като атрибут на гордост и кога като първична проява на жестокост? Читателят би могъл да намери отговор на тези и редица други въпроси.

Съдържание:Изданието е илюстрирано със снимки от международни ловни изложения, фигури, таблици и формуляри.

Цена: 15,00 лв. с ДДС + разходи за доставка
За повече информация и поръчки: 0888895643 , office@elestra.bg

*При поръчка на над 10 бр. книги доставката в рамките на София е безплатна.