Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Модерна база за обработка на дивечово месо заработи в ДЛС-Паламара

Модерна база за обработка на дивечово месо заработи в ДЛС-Паламара

vater Публикувана от vater | 14.10.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Модерна база за обработка на дивечово месо заработи в ДЛС-Паламара

Строежът стартира през 2017 година, а идеята за базата е на ръководството на СИДП. Сградата е с площ 500 квадратни метра и е оборудвана с техника и материали, които да отговарят на всички изисквания на Българската агенция по безопасност на храните.

Екипът на ДЛС-Паламара гарантира за качеството на месото, което се предлага в новото предприятие. Освен това експертите припомнят, че дивечовото месо е с отлични вкусови качества, не води до завишаване на вредния холестерол и е  много по-полезно от месото добито в индустриалните ферми. Дивечът се храни с естествена храна богата на минерали и микроелементи, не приема добавки и лекарства, за разлика от промишлено отглежданите животни и всичко това прави месото му желано от хората в цял свят.

Капацитетът на модерното предприятие е около 25-30 тона месо за година, като от продукцията могат да се възползват собственици на заведения, юридически и физически лица.

ЧЕТЕТЕ: РЕЦЕПТИ С ДИВЕЧОВО МЕСО

Абонамент за бюлетин