Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » Надеждност и стил в Лимитирана серия - Benelli Endurance BE.S.T.

Надеждност и стил в Лимитирана серия - Benelli Endurance BE.S.T.

vater Публикувана от vater | 21.11.2022
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Надеждност и стил в Лимитирана серия - Benelli Endurance BE.S.T.

Лимитираното издание на Endurance BE.S.T. съчетава най-доброто от надеждността от Benelli в едно уникално и неповторимо лимитирано оръжие. Гравюрата върху цевната кутия е вдъхновена от концепциите за време, възприятие и движение. От дясната страна са изобразени елени и сърни, а от лявата – глигани. Златните детайли увеличават елегантността и стойността на това колекционерско оръжие. Технология, красота и надеждност от Benelli плюс ексклузивното и патентовано покритие BE.S.T.

Приклада и полуложата са изработени от орехово дърво клас 4 с WoodTouch накадки за по-добър хват. Приклада е снабден с доказаната система за обиране на откатна енергия Progressive Comfort.

Никелирана цевна кутия изработена от алуминий със златни гравюри. Модела работи с добре познатата и безотказна Argo E газова система на Benelli. Студено кована, криогенно обработена и свободно плаваща цев с противокорозионното покритие BE.S.T. Карабината е снабдена с механични мерни прибори. Фиброоптичен мерник със зелени влакна и мушка с червено фиброоптично влакно.

Benelli предоставят 10 години гаранция на механичните части, а частите с покритието BE.S.T. имат 25 години гаранция за самото покритие.

                              

От 21.11.2022 г. можете да се възползвате от -15% намаление на Benelli Endurance BE.S.T. Limited Edition в калибри .30-06 , .308 Win., 9,3x62и .300 Win. Mag., които ще намерите в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси и GunsBG.

Повече за промоциите в черният месец, до 27.11.2022 г. можете да откриете ТУК

Абонамент за бюлетин