Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Оптики и бинокли » Най-Мощният Джобен Термален Монокуляр iRay Eye III EH35 сензор 640х512 с чувствителност 25mK, е вече тук на превъзходна цена!

Най-Мощният Джобен Термален Монокуляр iRay Eye III EH35 сензор 640х512 с чувствителност 25mK, е вече тук на превъзходна цена!

vater Публикувана от vater | 13.09.2023
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Най-Мощният Джобен Термален Монокуляр iRay Eye III EH35 сензор 640х512 с чувствителност 25mK, е вече тук на превъзходна цена!

Подобрете ефективността на вашия лов. Това е, за което е предназначен iRay EYE III, като е ориентиран към потребителя, като предоставя ултра-ясни изображения и лекота на използване на всяко трофейно животно.

На тази основа iRay EYE III EH35 е променен в по-голяма степен в съответствие с нуждите на потребителите, което го прави един от най-добрите избори за вашето ловно оборудване.

Лесна употреба          

Дизайн на скрол колело

EYE III използва колело за превъртане. „Завъртане + натискане надолу“ може да изпълнява повечето от операциите, извършвани от традиционните бутони, за да постигне ефективно ловуване.

С „Завъртане + натискане надолу“ можете да влезете в режим на готовност или да постигнете изключване след затваряне на капака на обектива, за да избегнете загуба на енергия.

Лесна употреба

Cool/Warm Mage Hue

Потребителите могат да се насладят на визуално по-ясно качество на изображението с богати детайли, подчертаване на цели под хладен нюанс, докато топлият нюанс получава по-меко изображение, избягвайки зрителната умора, причинена от дългото гледане.

Удобно покривало за очи

Удобното покритие за очи гарантира, че няма да безпокоите целта си през нощта от изтичане на светлина. Освен това пасва идеално на очите ви за удобно гледане.

Високо качество на изображението

EYE III включва най-новите алгоритми за изображения, оборудван е с високоефективен термичен сензор с NETD<25mK. Той ще ви помогне да откриете по-рязко и по-реалистично изображение, докато 1440 × 1080 AMOLED дисплей ще гарантира, че изображението е добре представено.

Вграденият режим Ultra-clear, който увеличава яснотата на топлинното изображение и цялостните детайли, е предназначен за лоши метеорологични условия.

Разнообразие от основно увеличение

Различните модели от серията Eye Ⅲимат различни базови увеличения, EL25 с 2,5x, EL35 с 3,5x и EH35 с 2x, което може да задоволи различните нужди за идентификация на целите.

Регулируем контраст

Регулируемият контраст позволява на потребителите да избират оптималното изживяване при гледане, балансирайки видимостта на целта и детайлите на фона.

Батерия, създадена за студ

Ниската температура има по-малък ефект върху батерията на EYE III в сравнение с нормалните батерии. EYE III е оборудван с вградена устойчива на ниски температури 4200mAh литиево-йонна батерия, времето за работа може да достигне 8 часа при 22°C и 7 часа при -20°C и зареждане до 80% за един час през USB- C порт за зареждане.

Надстройка на фърмуера чрез APP

Когато свържете устройството с приложението, то автоматично ще открие информацията за актуализация на фърмуера и ще изскочи напомняне. Просто щракнете върху напомнянето и незабавно се актуализирайте, което ви помага лесно да надстроите вашето устройство.

Характеристики на продукта

• Високопроизводителен  640x512 sub 25mk NETD сензор на превъзходна цена.

• 35 mm обектив за широко зрително поле за сканиране на гористи районни и на големи площи.

• До 1800 м откриване.

• 1440x1080 HD AMOLED дисплей.

• 2x до 8x променливо увеличение.

• 8ч живот на батерията с едно зареждане

Повече за уреда тук: www.termopriboribg.com

Контакти:

Адрес: гр. София, бул. Братя Бъкстон 65

Телефон: 0878696670

Имейл: info@termopriboribg.com

Четете още:

ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА ЛОВЦИ

Абонамент за бюлетин