Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Неизвестни обърнаха кола на ловец, докато той ловува (ВИДЕО)

Неизвестни обърнаха кола на ловец, докато той ловува (ВИДЕО)

vater Публикувана от vater | 05.01.2022
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Неизвестни обърнаха кола на ловец, докато той ловува (ВИДЕО)

Шокиращо завърши ловния ден за ловец на река Янтра, край село Козаревец, област Велико Търново. Колегата е бил на лов за водоплаващ дивеч, и докато е очаквал вечерния прелет, неизвестни са обърнали паркираната му кола, намираща се на около стотина метра от реката.

Ето какво разказаха други ловци, случайно попаднали на ситуацията:

Отидохме с приятели тази вечер на лов, а това момче беше вече на реката за водоплаващ дивеч когато минахме покрай колата, тя си беше в нормално състояни и половин час след това ние решихме да си тръгнем и колата вече беше обърната. Ние бяхме с джип и затова успяхме да отидем до самата ловна позиция. А колегите с лекия автомобил го бяха паркирали на около километър от мястото, но си беше пак близо до реката, около стотина метра. Всички на лова бяхме с редовни ловни документи и разрешителни за лов за района“.

Гледайте видео от шокиращата случка:

Абонамент за бюлетин