Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Екипировки за ловеца » Нова технология в новата колекция на Harkila

Нова технология в новата колекция на Harkila

vater Публикувана от vater | 21.08.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Нова технология в новата колекция на Harkila

ТЕХНОЛОГИЯТА VERRISTEEL ГАРАНТИРА ВИСОКА СТЕПЕН НА БЕЗОПАСНОСТ ПРИ ЛОВ НА ДИВА СВИНЯ. ТОВА Е ГЪВКАВ, НО МНОГО ЗДРАВ ПЛЕТЕН ПЛАТ С ВИСОКА УСТОЙЧИВОСТ НА СКЪСВАНЕ И ПРОБИВАНЕ. ПРЕДСТАВЛЯВА ЗАЩИТЕН СЛОЙ ОТ ВИСОКОМОДУЛЕН ПОЛИЕТИЛЕН (HMPE), КОЙТО СЕ ПОЛЗВА В РАЗЛИЧНИ ФОРМИ НА БРОНЕЖИЛЕТКИ.

Технологията VerriSteel се ползва в панталоните Härkila Wildboar Pro, които са тествани от авторитетните германски институти KWF (Das Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik) и DPLF (Deutsche Prüf- und Zertifizierungsstelle für Land-und Forsttechnik). Двата института са сертифицирали, че панталоните Wildboar Pro са разработени в съответствие със стандарта на EN ISO 13688 и са тествани и сертифицирани в съответствие с регламентите (ЕС) 2016/425, които се отнасят до личните предпазни дрехи.

С прости думи - тези панталони предпазват от прободни рани от бивните зъби на глиган. Но е важно да се отбележи, че никое оборудване за безопасност не може да осигури пълна защита срещу атаки. Това е иновативна технология в здрава конструкция, която едновременно повишава приспособимостта и защитава ловеца от природните стихии.

3-СЛОЯ ЗАЩИТА ОТ ПРИРОДНИТЕ СТИХИИ.

Панталонът Wildboar Pro се състои от 3 слоя, които в комбинация предлагат на носeщият ги не само защита срещу природните стихии, но и защита срещу прободни рани от зъбите на глигана.

Материи:

AirTechTM - устойчив на вятър, дишащ, издръжлив, текстилен плат с технология за отблъскване на вода и мръсотия. VeriSteel - защитен слой от високомодулен полиетилен (HMPE). Gore-tex® – ветро и водоустойчива мембрана с изключително висока степен на дишане.

Видео: https://youtu.be/423np476_gA

Панталон Wildboar Pro от Harkila e Устойчив на пробиване, гъвкав, сравнително лек, устойчив на скъсване и е наличен на предварителна поръчка с 15% до края на месец август.

Всички продукти от новата колекция ловни дрехи от Harkila и Seeland можете да намерите тук: https://zarimex.eu/preorder

Абонамент за бюлетин