Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » Нови модели супресори ERA Silencer

Нови модели супресори ERA Silencer

vater Публикувана от vater | 01.12.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Нови модели супресори ERA Silencer

От Recknagel предлагат два нови модела супресори SOB 2S и SOB 3D.

Основната разлика между новият SOB 2S и предишния SOB2, е че ядрото и вътрешните прегради са изработени от закалена стомана. Това увеличава теглото на супресора с около 130 грама, но увеличава издръжливостта и живота на супресора. Всичко останало е както при SOB 2 - покрива 130 милиметра от цевта, дължината пред дулото е 105 милиметра и намалява нивото на звука с до 31 децибела.

В магазините на VIP Оръжейни комплекси можете да го намерите за калибри 7,62mm , 8 mm и 9,5 mm, с резби М14х1, М15х1, М18х1 и 5/8''-24 UNEF както и с ERA LOC.

Моделът SOB 3D пък се отличава от другите модели със своята дължина от 165 милиметра за разлика от 235 милиметра при другите модели. SOB 3D намалява нивото на звука с до 31 децибела благодарение на стоманената мрежа около вътрешните прегради.

Може да го намерите в магазините на VIP Оръжейни комплекси за калибри 7,62mm 8 mm, с резби М14х1, М15х1, М18х1 и 5/8''-24 UNEF както и с ERA LOC.

Изработени от висок клас алуминиева сплав, която позволява ниско тегло и безпроблемно използване с магнум калибри.

Снабдени с MIL-Spec (MIL-A-8625F Type III) противокорозионно покритие за по-дълъг живот. Over-Barrel дизайн, който покрива част от цевта и по този начин намалява общата дължина на оръжието.

Новите модели също намаляват откатната енергия с до 20%, драстично намаляват и дулният пламък. Снабдени със сменяем бушинг за резбата, който позволява използването на супресора на цеви с различни резби

 Over-Barrel дизайна не позволява използването на супресорите на цеви с механични мерни прибори.ERA Silencer не са капсуловани, което позволява те да бъдат почиствани и по този начин да се удължи живота на супресора.

Подробности и цени тук:  https://guns.bg/supresori-za-lovno#/manFilters=190

Абонамент за бюлетин