Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Оптики и бинокли » Новият Aimpoint Acro S-2 9MOA вече във ВИП Оръжейни Комплекси

Новият Aimpoint Acro S-2 9MOA вече във ВИП Оръжейни Комплекси

vater Публикувана от vater | 13.05.2024
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Новият Aimpoint Acro S-2 9MOA вече във ВИП Оръжейни Комплекси

Acro S-2 от Aimpoint е разработен за поставяне на гладкоцевни оръжия с вентилирана мерна линия. Бързомереца е изключително лек и малък.

Tестван с 20,000 патрона издръжлив на шок и вибрации по стандарти на НАТО със характеристики на издръжливост като Aimpoint CompM5. Работи без проблем при температури от -30 °C до +60 °C. Потопяем на дълбочина до 5 метра. Работи с батерия CR2032, с живот от 1,5 до 8 години според интензитета на точката, 10 позиции най- високите от които са подходящи за много светло небе.

Смяната на интензитета става с натискането на бутони и не е проблем при работа с ръкавици. Заменянето на батерията става лесно дори когато бързомереца е монтиран. Точката е с големина 9 МОА, а лещите са с антирефлексни покрития.

Корпуса е изработен от анодизиран алуминий, с тегло 74 грама. Подходящ за мерни линии с ширина от 6 до 12 милиметра. Не е подходящ за оръжия с карбонова мерна линия. Acro S-2 е идеален избор както за лов така и за спортна стрелба. Вече и в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси и GunsBG за 1359,00 лв.

Четете още:

ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА ЛОВЦИ

Абонамент за бюлетин