Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Оптики и бинокли » Новото поколение на V8 от Zeiss

Новото поколение на V8 от Zeiss

vater Публикувана от vater | 13.02.2023
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Новото поколение на V8 от Zeiss

Новото поколение на V8 от Zeiss позволява още повече успешни ловни моменти благодарение на комбинацията от усъвършенствани функции и перфектното им взаимодействие. Изключително оптично качество, добра проводимост на светлина  и супер фина осветена точка ги правят ненадминат спътник за лова. Всички модели са снабдени с Ultra-FL флуоридни стъкла SCHOTT за абсолютна прецизност на цветове, яркост и яснота. Покритието Zeiss T придава висок контраст, който помага при неблагоприятни светлинни условия и дори при здрач. Хидрофобното покритие LotuTec  позволява чиста и ясна картина при различни метеорологични условия и по- лесно почистване на лещите. Осветената точка на скалите покрива 3,3 милиметра от целта на 100 метра, което я прави най- фината на света и позволява невероятна прецизност на малки цели при големи дистанции.

Zeiss V8 1.1-8x24 e идеалното решение за бързо прицелване при лов на гонка със своето зрително поле от 39,6 м. на 100 м. при увеличение 1.1x и 5,4 м. на 100 м. при увеличение 8x.

Моделът V8 1.8-14x50 има зрително поле от от 23 м. на 100 м. при увеличение 1.8x и 3,1 м. на 100 м. при увеличение 14x. Тази оптика е най- универсалната от серията и се справя добре при лов на гонка, лов с издебване и лов от чакало.

V8 2.8-20x56 е моделът от серията идеален за лов при ниска осветеност със своята голяма предна леща и пропускливост на светлина от 92%. Подходящ най- вече за лов от чакало и лов на средни дистанции или алпийски лов.

Zeiss V8 4.8-35x60 е специалиста за лов на средни и далечни дистанции. Дори при 35х увеличение модела предлага невероятна острота на изображението за по- бърза идентификация на целта и точно попадение. С настройка по вертикала до 140 сантиметра, стойност на клика 1 см./100 м. и ASV-ALR балистичния коректор, модела ви дава прецизни настройки за прецизен изстрел на големи дистанции

Моделите можете да намерите в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси и GunsBG.

Абонамент за бюлетин