Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » Още повече удобство и надеждност с Tikka T3x RoughTech

Още повече удобство и надеждност с Tikka T3x RoughTech

vater Публикувана от vater | 10.11.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Още повече удобство и надеждност с Tikka T3x RoughTech

Новата Tikka T3x RoughTech се различава от стандартната Т3x Lite с интересни промени и технологии.

На първо място приклада и полуложата са изработени от устойчив високотехнологичен полимер с изцяло грапава повърхност за сигурно боравене при всякакви условия и ефектна двуцветна окраска тип-паяжина.

Лесно забележим е и флутираният затвор, който работи също толкова добре, но е доста по- лек. Уголеменото топче прави работата още по- лесна и удобна.

За лекотата помага и флутираната, студено кована и свободно плаваща цев. В калибър .30-06 без механични мерни прибори, с дължина 510 милиметра и стъпка на нарезите 1:11'' , снабдена с компенсатор на резба 5/8-24.

Прецизен спусък с къс ход, затвор с два бойни упора. Полимерният пълнител е едноредов и 3 заряден.

Модулният приклад позволява смяна на ръкохватката и ъгъла за да нагласим оръжието както ни е удобно. Вътре в приклада има вложка от пяна, която намалява звука създаван от приклада при изстрел.

Уголеменият порт за изхвърляне на гилзи предоставя безпроблемна работа. Стоманената откатна вложка намалява деформацията й до минимум дори при магнум калибри, и разпределя енергията за повече удобство при стрелба.

Tikka T3x RoughTech .30-06 Black: https://guns.bg/karabina-tikka-t3x-lite-rtech-fl-kal-30-06-51cm-m-a-026818

Tikka T3x RoughTech .30-06 Desert: https://guns.bg/karabina-tikka-t3x-lite-rtech-fl-kal-30-06-51cm-m-a-026819

Абонамент за бюлетин