Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Почина Илия Георгиев, един от доайените на ловното движение в България

Почина Илия Георгиев, един от доайените на ловното движение в България

vater Публикувана от vater | 28.06.2024
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Почина Илия Георгиев, един от доайените на ловното движение в България

Колеги, на 28.06.2024 г. почина Илия Георгиев, един от доайените на ловното движение в България, дългогодишния ръководител на Ловно-рибарско сдружение Видин, със своите 75 ловно-рибарски дружини.

Илия Георгиев постъпва на работа в ловното сдружение на 13 март 1972 година и работи в него до 2023 г. В началото е управител на Ловния парк и управител на Ловното стопанство, преминава през различни длъжности и от 2000-та година е вече ръководител на Ловно-рибарското дружество във Видин. Майстор на спорта по ловна стрелба, републикански и двукратен балкански шампион с 18 купи и 56 медала от републикански и международни състезания, обучил над 3000 ловци в стрелбата.

Почивай в мир приятелю!

От инж. Георги Младенов!

Четете още:

ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА ЛОВЦИ

Абонамент за бюлетин