Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » Подбузник бързо и лесно от KalixTeknik

Подбузник бързо и лесно от KalixTeknik

vater Публикувана от vater | 30.04.2019
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Подбузник бързо и лесно от KalixTeknik

Регулируемите подбузници са голямо удобство, уви не всеки модел оръжие се произвежда с такъв.

Шведите от KalixTeknik са се погрижили не просто да ни представят решение на проблема, а то да е здраво, сигурно, лесно за монтаж, удобно и да изглежда направо заводско. Има модели за полимерни приклади, които покриват най- разпространените марки и модел за дървени приклади. Освен това подбузниците са изключително леки, така че балансът на оръжието ви няма да бъде нарушен.

Моделът CR1 е предвиден за полимерни приклади и в магазините на VIP оръжейни комплекси може да откриете подбузници за Tikka T3, Sako 85/A7, Merkel Helix, Haenel Jaeger 10, Sauer 100/101/303 и 404, CZ 455/527, Mauser M03/M12 и Blaser R8/R93.

Монтажът на CR1 е лесен и може да се извърши и без намесата на оръжейник, като в комплекта има инструкции за монтаж. Височината се регулира лесно с помощта на винт. Важно е да отбележим, че НЕ може да се монтират на модели Sako A7 за лява ръка, модели Sako 85 прозиведени преди 2009 година, както и Blaser R93 Offroad. Срещу 267,00 лв. може да бъде ваш от магазините на VIP Оръжейни комплекси.

Модела CR2 е предвиден за дървени приклади, при него няма никакви бутони, лостове, винтове или други за регулиране, което е повече от добре за естетиката на дървения приклад. Освен това липсата на такива неща го прави подходящ за всякакви дървени приклади. Освен ако нямате правилните инструменти и знания монтажа на CR2 няма да е бърз и лесен както при модела за полимерни приклади. В магазините на VIP Оръжейни комплекси за 239,00 лв.

С подбузниците на KalixTeknik, получавате ергономично и коректно прикладване, и добро съосие между окото и мерните прибори без значение дали те са механични или оптични.

Абонамент за бюлетин