Гласът на ловеца

Как ловна дружинка реши проблема с бракониерските набези

Искам да изкажа публично възхищението си и да разкажа пред вас Уважаеми Колеги как една дружинка накара Бракониерите да спрат, или по скоро да ограничат набезите си в района. На по малко от двайсетина километра от град Хисаря сгушено в подножието на Средна гора се кипри с. КРЪСТЕВИЧ. Почти ежедневно бракониерски машини огласяха вековните гори и поваляха вековни дървета, ако само можеха да...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Промоция на термални и нощни прицели на ATN в оръжейни магазини Росбул Арм

Промоция на термални и нощни прицели на ATN в оръжейни магазини Росбул Арм

vater Публикувана от vater | 18.05.2017
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Промоция на термални и нощни прицели на ATN в оръжейни магазини Росбул Арм

До края на месец май или до изчерпване на количествата всички продукти на ATN в оръжейни магазини Росбул Арм ще се продават с до – 20% намаление. Напомняме ви, че тези продукти може да се закупят и на изплащане без оскъпяване за 6 месеца с 0% лихва, без такси и с първоначална вноска. Повече информация относно кампанията на Росбул Арм с ТиБиАй Банк можете да прочетете тук => http://www.bglov.com...showtopic=66654

През 2016 г. ATN (American Technology Network) направи революция в ловуването с термални оптики, вдигайки летвата така, както никой досега.ЛОВЦИ НА БЪДЕЩЕТО С ТЕРМАЛНА ОПТИКА ATN MARS HD

Термалните оптики на ATN са едни от най-технологично напредналите прицели на пазара момента. Моделът MARS-HD 384 е от серията Smart HD Optics, които се задвижват с чисто новия ядрен процесор Obsidian "T" II, който е предназначен да управлява серия от сензори и да обработва големи файлове. Така термалната оптика предлага повече функции, по-компактен корпус, както и по-ниски разходи на енергия.

Характеристики
FULL HD - използва сензор с висока разделителна способност, с различни варианти за нощно виждане. Оптиката дава възможност за лесни и персонализирани настройки, за по-удобна работа с нея.SMART SHOOTING SOLUTION - балистичните калкулатори никога не са били толкова лесни, колкото сега. Няма повече графики, сложни колони и изчисления. ATN Obsidian Shooting Solution прави всичко. Влезте в обхвата с вашия Smart Range Finder далекомер, въведете данните за вятъра и оставете Obsidian Core да направи останалото, променете ъгъла на наклона, регулирайте разстоянието и мигновено точката на удара ще се смени, за да имате перфектния изстрел всеки път.RECOIL ACTIVATED VIDEO (RAV) - имате по-важни неща, за които да мислите, отколкото да запомните да натискате бутона за запис преди всеки изстрел? Recoil Activated Video (RAV) се грижи за всички ваши притеснения. Просто се отпуснете и се съсредоточете върху лова си и оставете Obsidian Core да направи останалото. Когато настроите видеозаписа си в RAV, системата буферира всичко, което виждате. Когато се задейства спусъкът, оставате с пълно видео на това, което сте видели, преди и след като направите изстрела.SMART RANGEFINDER - патентованият интелигентен далекомер (Range Finder), ще направи живота ви по-лесен от всякога. Само с две кликвания и просто преместване на обхвата ще можете да достигнете целта си. Веднъж в диапазона ще можете да регулирате автоматично точката на въздействие. Няма повече мислене, запаметяване на диаграми или сложни изчисления.SMOOTH ZOOM - За разлика от много традиционни оптики, ATN дава възможност за гладко и чисто увеличение, което ви помага да се приближите до всеки един обект.

PROFILE MANAGER - Запазва всички балистични и нулиращи данни в мениджъра на профила за всяко оръжие, което планирате да използвате. Не се притеснявайте да възстановявате всичко. Просто създайте нов профил и сте готови. Няма ограничение за броя на оръжията.SMART USEFUL FEATURES - допълнителни полезни функции:
е-барометър - базовият барометър X-SIGHT II HD ви дава точни точни данни, така че да можете да сте сигурни, че всичко е наред!
е-жироскоп - подобрете способността за гладък и ясен образ на място, като активирате вградения жироскоп и стабилизиране на изображението!

Настройте вариото и направете преживяването много по-забавно!
е-компас - електронният компас ви информира точно в каква посока трябва да се насочите, за да можете да се придвижите малко по-близо и да получите по-добър изстрел в животното, което преследвате.BLUETOOTH и WI-FI - чрез използването на приложението ATN Obsidian можете да контролирате устройството си и да предавате на живо, всичко което виждате през оптиката. Свържете телефона или таблета си и вижте всичко, което предавате. Искате ли да видите какво сте записали досега? Няма проблем, след като сте свързали приложението чрез WiFi, отворете Галерията и възпроизведете най-новите си попадения. Всички ваши снимки и видеоклипове са на една ръка разстояние.

За техническите параметри и цена моля вижте тук: => https://goo.gl/ccl3Kl

NB Всички продукти на ATN от серията MARS могат да се актуализират с най-новите програми, за което просто трябва да >>отидете на сайта на ATN<< и да включите устройството си към вашия компютър. Така че, независимо кое поколение сте купили, винаги можете да имате най-новите функции на устройството ви.

Видео: