Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Оптики и бинокли » Първият смарт бинокъл от Swarovski вече и в България

Първият смарт бинокъл от Swarovski вече и в България

vater Публикувана от vater | 28.06.2024
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Първият смарт бинокъл от Swarovski вече и в България

Swarovski AX Visio 10x32 е перфектното съчетание между изкуствен интелект и високотехнологичен бинокъл.

Разпознаването на птици и бозайници не винаги е лесно, изкуственият интелект на AX Visio ви помага при разпознаването само с натискането на един бутон. AX Visio разпознава около 9000 различни вида,с времето и ъпдейти на софтуера тази цифра ще става само по- голяма.

Можете не само да правите снимки и клипове, а и да ги изпращате на приятели бързо и лесно със SWAROVSKI OPTIK Outdoor.

Случвало ли ви се е да видите нещо, да подадете бинокъла на някой друг и след това няколко минути да обяснявате къде точно сте го видяли? С първият смарт бинокъл на Swarovski това вече е минало, можете просто да маркирате обекта и след като датете бинокъла на някой друг, те могат да го намерят бързо и лесно с помощта на насочващи червени стрелки на дисплея.

За да е още по- лесно с помощта на Bluetooth и Wi-Fi можете да предавате видео на живо за да могат хората около вас да виждат, това което вие виждате през бинокъла, на техните смартфони. AX Visio има вградени GPS и компас с възможността да измерва наклон. Снабден със SWAROVISION бинокъла предостявя ясно изображение и цветове с висока точност.

 

Камерата е с 13MP (4208 x 3120px) и възможност за снимане на видео в следните резолюции 640x480, HD 1280x720 и Full HD 1920x1080 30/60 Hz. Вградена памет 8GB. AX Visio работи с SWAROVSKI OPTIK Outdoor app, Merlin Bird ID, SWAROVSKI OPTIK Wildlife ID за смартфони с оперативни системи iOS: 16.0 и Android: 10.0. Снабден е с 3000 mAh литиево-йонна батерия, която издържа между 2 и 15 часа работа в зависимост от използваните функции. Зрително поле от 112 м. на 1000 м. Бинокъла е водо и прахо устойчив по стандарт IP67.

Високотехнологичният AX Visio 10x32 от Swarovski можете да видите на живо в софийският магазин на ВИП Оръжейни Комплекси.

Абонамент за бюлетин