Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » Релоудинг консумативи Redding вече в Заримекс

Релоудинг консумативи Redding вече в Заримекс

vater Публикувана от vater | 02.04.2021
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Релоудинг консумативи Redding вече в Заримекс

Redding Reloading Equipment е водещ производител на оборудване за релоуд на карабинни и пистолетни патрони. Компанията има дълга история изпълнена с иновации и неуморно разработване на уникални и патентовани продукти, които да бъдат използвани за собственоръчното производство на възможно най-добрите и прецизни ръчно снаредени боеприпаси. Всички продукти на Redding се произвеждат само в тяхната фабрика в Кортланд, Ню Йорк, от американска стомана, с отливки от Пенсилвания и при използване на 100% американски машини.

Redding предлага множество уникални решения за подобряване на точността, последователността и надеждността на вашите ръчно заредени боеприпаси.

От 1946 година до днес релоудинга е единственото, с което се занимава компанията. Така и не допускат да станат малка част от голяма корпорация, ангажирайки се да произвеждат възможно най-добрите продукти. Само през последните 5 години от Redding закупуват и привеждат в експлоатация 12 нови американски CNC машини, така че да са в крак с нарастващото търсене на пазара. За същия този период разширяват складовите си съоръжения, не спирайки да отговарят на дори най-взискателните очаквания на необозримо растящата си база от лоялни клиенти.

Redding вече можете да намерите при официалния вносител за България - ZARIMEX.

За повече информация, посете сайта zarimex.eu или магазина ни в гр.София.

Абонамент за бюлетин