Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Retay Masai Mara 12/76

vater Публикувана от vater | 31.01.2020
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Retay Masai Mara 12/76

Полуавтомат с инерционен затвор от Retay. Студено кована цев с дължина 710 милиметра в калибър 12/76, вентилирана мерна линия  с фиброоптична мушка TruGLo. Всички цеви са тествани при налягане 1500 BAR.

Ротационният инерционен затвор работи с кинетична енергия, а не с газове, което позволява по- рядко, бързо и лесно чистене. Освен това Inertia Plus системата на Retay има и механизъм, който заключва затвора безотказно всеки път.

Другото особено интересно при моделите Masai Mara, е че целият спусков механизъм може да се откачи от оръжието само с натискането на два бутона и без инструменти, което позволява удобно, бързо и лесно почистване където и да сте. Почистването е улеснено и чрез лесно разглобяемият ежектор.

Уголемен отвор за патрони позволяващ по-удобно и бързо зареждане.

Моделът Masai Mara Dark Black е с анодизирани, алуминиеви цевна кутия и спускова скоба, приклад и полуложа изработени от орехово дърво клас 2, с ергономичен дизайн и накадки за по-стабилен хват на полуложата и ръкохватката. Приклада е снабден с полиуретанов задтилък за по-добро обиране на откатната енергия.

Моделът Masai Mara Adventure е с анодизирани алуминиеви цевна кутия и спускова скоба, приклад и полуложа изработени полимер със SoftTouch покритие, ергономичен дизайн и накадки за по-стабилен хват на полуложата и ръкохватката. Приклада е снабден с полиуретанов задтилък за по- добро обиране на откатната енергия. Пълнителят е 4+1 заряден.  В комплект с C-IC-M-IM-F шокове Marapro.

Четете още: ГЛАДКОЦЕВНИ ОРЪЖИЯ

Абонамент за бюлетин