Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Страница » Нарезно оръжие » Ruger American - Надеждни, Универсални и Достъпни

Ruger American - Надеждни, Универсални и Достъпни

vater Публикувана от vater | 07.02.2023
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

Ruger American - Надеждни, Универсални и Достъпни

Модела American Go Wild е с ергономичен и олекотен полимерен приклад в камуфлаж Go Wild I-M Brush. Полуложата е с нов тип накатки за сигурен захват и работа в трудни метеорологични условия. Налице са гнезда за поставяне на ремък. Специалният гумен задтилък намалява отката. Болтът е монолитен и с три упора. Патентованата бединг система Power Bedding® позволява оптимално позициониране на цевната кутия и свободно плаване на цевта за ненадмината точност. Фабрично монтираната релса Picatinny дава възможност за поставяне на оптически прицели. Тежката и скосена свободно плаваща цев е студено кована от легирана стомана с цел създаване на ултра прецизни нарези за отлична точност и издръжливост. Освен това цевта е снабдена с  компенсатор противокорозионно покритие Cerakote Burnt Bronze. Спусъкът Ruger Marksman Adjustable™ е външно регулируем, като теглото му е с настройка от 1,36 кг до 2,26 кг. Видимият, достъпен и лесен за използване предпазител дава незабавна сигурност.

Моделът American Rimfire Target е с приклад от ламинирано дърво. Полуложа тип Alexander Henry и гнезда за поставяне на ремък, което осигурява по-лесно стабилизиране на прицела независимо дали се използва стойка, двунога, или ремък. Гуменият задтилък намалява отката. Патентованата бединг система Power Bedding® позволява оптимално позициониране на цевната кутия и свободно плаване на цевта за ненадмината точност. Спусъкът Ruger Marksman Adjustable™ е външно регулируем, като теглото му е с настройка от 1,36 кг до 2,26 кг. Видимият, достъпен и лесен за използване предпазител дава незабавна сигурност. Свободно плаващата цев е студено кована от легирана стомана с цел създаване на ултра прецизни нарези за отлична точност и издръжливост. Освен това е снабдена с резба 1/2"-28 с фабрично монтирана предпазна капачка. Върху цевната кутия има монолитна алуминиева релса за оптически прицели. Карабината е съвместима със супресор Silent-SR®. Предлага се с падащ ротационен 9-заряден пълнител JMX-1, който се изважда плавно и безпроблемно благодарение на интуитивния изпъкнал лост за освобождаване. Може да се използва пълнител BX-15® Magnum.

Модела American Rifle Predator е с ергономичен и олекотен полимерен приклад с класически вид. Полуложата е с нов тип накатки за сигурен захват и работа в трудни метеорологични условия. Налице са гнезда за поставяне на ремък. Специалният гумен задтилък намалява отката. Болтът е монолитен и с три упора. Патентованата бединг система Power Bedding® позволява оптимално позициониране на цевната кутия и свободно плаване на цевта за ненадмината точност. Фабрично монтираната релса Picatinny дава възможност за поставяне на оптически прицели. Тежката и скосена свободно плаваща цев е студено кована от легирана стомана с цел създаване на ултра прецизни нарези за отлична точност и издръжливост. Освен това цевта е снабдена с резба за компенсатор с фабрично монтиран протектор. Спусъкът Ruger Marksman Adjustable™ е външно регулируем, като теглото му е с настройка от 1,36 кг до 2,26 кг. Видимият, достъпен и лесен за използване предпазител дава незабавна сигурност.

Тези както и други модели в различни калибри можете да намерите в магазините на ВИП Оръжейни Комплекси

Абонамент за бюлетин