Гласът на ловеца

Ловувайте със сърцето си!

Два дни обмислях, дали да дам гласност на този случай, но болката и скръбта са непреодолими, за това се реших да споделя с Вас и с надежда за промяна. Селото ни се гордее с ловната дружинка, която е с над 100 годишна история, доказала се във времето със своите истински ловци и ненадминати трофеи. Адмирации към всички тях! Но не мога да кажа същото за другия тип ловец, т. нар. Мръвчар...

още

Начало » Новини » Ловни новини » С ловна вечеринка 39-а ЛРД-Симитли официално закри ловния сезон

С ловна вечеринка 39-а ЛРД-Симитли официално закри ловния сезон

vater Публикувана от vater | 01.04.2024
0 коментара | публикувай коментар
Принтирай Изпрати на приятел

С ловна вечеринка 39-а ЛРД-Симитли официално закри ловния сезон

39-а ловно-рибарска дружинка – град Симитли, с председател Йордан Филипов закри ловния сезон. На дълги празнични трапези, всичките ловци, заедно със своите семейства се събраха и отпразнуваха успешния ловен сезон на дружинката.

39-а ловно-рибарска дружинка – град Симитли се състои от 142 ловци и 8 риболовци. През изминалата 2023 година, ловците от дружинката могат да се похвалят с общо 41 отсреляни диви свине и един вълк при групов лов. Отговорник  с най-много отстреляни диви свине при ръководен от него групов лов е Спас Радичев - 13 броя. Ловец с най-много отстреляни диви свине е Стоян Димов - 6 броя. 

Гости на празника на ловците бяха народния представител Стефан Апостолов и директора на Държавно горско стопанство „Симитли“ – инж. Благой Кишев.

За настроението на всички и техните музикални поздрави се погрижи оркестър, а организаторите изненадаха всички присъстващи с празнична томбола.

Четете още:

ЛОВНИ НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА

СТАТИИ ЗА ЛОВ И ОРЪЖИЯ

ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА ЛОВЦИ

Абонамент за бюлетин